2777
2789
عنوان

مردای مازندرانی خوبن آیا

70 بازدید | 15 پست

یه هم دانشگاهی دارم دانشجو ارشده اصالتا بابل این ۸ سالیه اومدن شیراز شهر ما زندگی میکنن حرف زده برا خواستگاری قیافه و شخصیت چیزی که تو انجمنا دیدم‌پسر خوبیه 

فقط تو دانشگاه پسری کسی جرات داره بیاد باهام‌حرف بزنه یه جور بد نگاه میکنه یا کلا میره تو قیافه امروز گفت دیگه وضعیت ام مشخص کن با خانواده بیام‌جلو یانه نمیدونم‌ چی بگم‌ کسی با مازندرانی ها ازدواج کرده ؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بااینکه میونه خوبی با بابلی هانداریم😂😂😂🤪🤪اما خوبن.

خانواده دوستن ؟آخه از اون غیرتی حساسه از اونور مسخرههه کارش شوخی و مسخره بازیه نمیدونم اصلا میشه باهاش حرف زندگی زد یا نه 

اخه دوست من، نمیشه نظر داد.. هرجایی خوب و بد داره، ممکن این خوبش باشه یا بالعکس.. پس نمیشه نظر درستی داد..شما باید یک دوره باهاشون رفتار و امد خانوادگی کنید تا بهتر شناخت پیدا کنی

تهش میرسه به خدا،پس از اولش بسپار به خدا🥰

بله  ،خوب و بد همه جا هست ،هر شهر و استانی و...دنبال این نباش مرد مازندرانی خیلی کلی هست ،اینجا همه مدل داریم مثل همه جای ایران .  نصیحت من خوب تحقیق کنید از فامیلش بپرسید اون موقع قسم بخورید قسم واقعی حرفها همون جا چال میشه و بعدا لو نمیدید .فامیل مثل پسرخاله و پسر دایی و ... بهترین گزینه ان ،همسایه ها از توی خونه خبر ندارن.

من گفته باشم بعدا  مدیون کسی نباشم ،فقط در صورت درخواست شما صلوات رو میفرستم و همین دیگه ،،،،،سعی کنیم به انتخاب دیگران ،سلیقه دیگران احترام بذاریم خودمون رو عقل کل ندونیم ،آرزومه خدایا زن داداشم عاقل بشه ،دست از حسادت و توهم در مورد ما برداره ،یه روزی بیام بگم به آرزوم رسیدم داداشم دیگه از دستش خسته شده 😔😔😔 

خانواده دوستن ؟آخه از اون غیرتی حساسه از اونور مسخرههه کارش شوخی و مسخره بازیه نمیدونم اصلا میشه باه ...

بستگی به روحیش داره،در کل مازندران به شدت کوردها غیرتی نیستن،بقولی اوپن مایندترن.اولش برای کشتن گربه دم حجله،هارت و پورت زیاد دارن اما زن دوستن.

نمدونم چرا هی تعلیق میشم🙄🥴

اگر قرار بود همه آقایون ی استان ی جور باشن ی نفر از س استان طلاق میگیره پس همه باید بگیرن؟الان یکی بیاد بگه شوهر من مازندرانیه دست بزن داره یا خانوادش خوب نیست ینی تمام آقایون استان اونجورین؟؟؟؟

شما برو طرف مقابلت بشناس

اگر قرار بود همه آقایون ی استان ی جور باشن ی نفر از س استان طلاق میگیره پس همه باید بگیرن؟الان یکی ب ...

منظورم آنقدر جزئی نبود میخواستم ببینم رفت و امدا فامیلاشون چجوره یا مرداشون چه جور رفتاری دارن با خانما تو فرهنگشون 

اخه همشون طرفا بابل آن فقط ابجیش اینجا هست و خانوادش کسی اینجا ندارن

همین دیگه ،بلند شید برید دو روز اونجا تحقیق کنید .یا نماینده بفرستید ،یادت باشه مردم مخصوصا فامیل از ترس آبروریزی توی تحقیق چیز بد نمیگن ،قسم بخوربد قران در بیارید 

من گفته باشم بعدا  مدیون کسی نباشم ،فقط در صورت درخواست شما صلوات رو میفرستم و همین دیگه ،،،،،سعی کنیم به انتخاب دیگران ،سلیقه دیگران احترام بذاریم خودمون رو عقل کل ندونیم ،آرزومه خدایا زن داداشم عاقل بشه ،دست از حسادت و توهم در مورد ما برداره ،یه روزی بیام بگم به آرزوم رسیدم داداشم دیگه از دستش خسته شده 😔😔😔