2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم تجربه داشتم، متاسفانه، خیلی هم دردناک بود ، من پریود شدم سر وقت، تموم که شد، ۱۰ روز بعدش دوباره حالت پریود داشتم، بعد اینکه همش گریه میکردم، خیلی حساس شده بودم، توی رابطه هم زیر شکمم درد میگرفت، بعد از ۱ ماه و نیم بی بی چک استفاده کردم مثبت بود، رفتم دکتر زنان، سونوگرافی کرد، چیزی ندید، سونوگرافی رحمی نوشت، فهمیدم خارج رحمی، گفت حتی ۱ ثانیه معطل نکن، فوری برو دکترت، خیلی خطرناکه، گفت اگر بشینی تو خونه و اقدامی نکنی خطر مرگ داره حتی، رفتم دکتر آمپول دادن، به زور پیدا میشد، سقط کردمش بعد از ۴ هفته اینا فکر کنم

بعدش باردار میشه شد

بله میشه، اما دکتر گفت اگر بار اول این اتفاق افتاده، خیلی امکانش هست بازم پیش بیاد، گفت زیر نظر دکتر باردار بشین، من بچه نمیخوام ولی، عزیزم حتما برو دکتر چک کن

فردا میخوام برم زیر دلمم کشیدگی و درد دارم

عزیزم فردا حتما بتا بده اگه مثبت باشه نسبت به هفته حاملگیت مشخص میشه داخل رحمی یا خارج رحمی  اما فردا سریع برو که یموقع خدایی نکرده چیزی نشه