2777
2789

5روزه جداشدیم اماهمش منتظر زنگشم همش میگم الان زنگ میزنه شب که میرم بیرون خیابونا ماشینارو میبینم دیونه میشم انگار قلبم داره کنده میشه هر ماشینی شبیه ماشین اون میبینم فک میکنم اونه،زندگیم جهنم شده هرروز قرص میخورم تا روزم بگذره ، تورو خدا برام یه صلوات بفرستید قلبم درد میکنه از خدابخواید بهم کمک کنه اخه من دختری نیستم که بتونم با کس دیگه ای باشم دست خودم نیست تو زندگیم همیشه انتخابم اول و اخر بوده عشق درس لباس هرچیزی نمیتونم دیگه باهیچ مردی باشم توان پذیرش ندارم تورو بخدا برام دعا کنید من تک فرزندم نه خواهر دارم نه برادر 3ساله باهاش بودم بدون اینکه کوچیک ترین خیانتی بهش بکنم صاف و ساده خدا شاهده هیچوقت بهش خیانت نکردم ،تازه  تلگرام واینستا هم نمیرم اصن نسبت بهشون الرژی دارم اهل دوست پسر بازیم نیستم میدونم نباید ازتون توقع داشته باشم ولی خواهش می کنم برام با دلهایه پاکتون دعا کنید دعا کنیدمشکلاتم حل بشه انشالله بحق حضرت ابولفضل همیشه دلتون شاد باشه تنتون سلامت باشه مشکلاتتون حل بشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم 

ببین بین عشق و عادت کردن فرق بزار ببین عاشق بودی یا فقط بهش عادت کردی 

اگر بهم زدنت دلیل اساسی داشته صبوری کن تا زمان بگذره و عادتت از سرت بیافته

اگرم بهت زنگ نزد ببین چرا اونم حال تورو باید داشته باشه پس اگر عشقت یک طرفه است بازم خوب شد ولش کردی 

منتظر بمون زنگ بزنه و ببین چی پیش میاد اگر نزد کلا بی خیالش شو به دردت نمی خوره