2777
2789

سلام من هفته هشتم دیشب تب کردم رفتم دکتر دارو داد بعدش  خونریزی کردم  ظهر رفتم سونوگرافی همه چی خوب خوب بود قلبم ضربان داشت هماتومی چیزی هم ندیدن بعد رفتم پیش دکترم گف دوتا شیاف بزار و استراحت کن گفت پریود شدی چون زمان دورمه خیلی ناراحتم میشه کمکم کنید توروخدا از تجربه هاتون بگین بهم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم اینجوری بودم فقط استراحت و روزی دوتاشیاف بزار من دکترم گفت دورجنینت خون هستش باید استراحت کنی فقط برا دستشویی پاشدم بعد هفته نهم دیگه کلا قطع شد جنین منم قلب داشت وضربان داشت بعد خونریزی استرس نداشته باش اصلا الان مد شده همه خانومای باردارکه اومده بودن دکتر لکه بینی وخونریزی داشتن

دخترگلم 1400/8/2ساعت23:55به دنیااومد تواون لحظه براسبزشدن دامن همه منتظرادعاکردم
منم اینجوری بودم فقط استراحت و روزی دوتاشیاف بزار من دکترم گفت دورجنینت خون هستش باید استراحت کنی فق ...

ولی خداکنه ممنونم ازت انشالله از منم رد شه 😭

ن درد ندارم خداروشکر خیلی کم اونم گاهی ☹️

اره پس استرس نداشته باش شیافاروبزن واستراحت کن عین من شدی ایشال ا طوری نیست استرس نداشته باش منم فک کن یه بسته کامل نواربهداشتی مصرف کردم

دخترگلم 1400/8/2ساعت23:55به دنیااومد تواون لحظه براسبزشدن دامن همه منتظرادعاکردم
اره پس استرس نداشته باش شیافاروبزن واستراحت کن عین من شدی ایشال ا طوری نیست استرس نداشته باش منم فک ...

باشه عزیزم خدا خیرت بده ممنون از راهنماییت گلم🌹استراحت کنم توکل برخدا ببینیم چطور میشم

باشه عزیزم خدا خیرت بده ممنون از راهنماییت گلم🌹استراحت کنم توکل برخدا ببینیم چطور میشم

ایشالا طوری نیست فردا هبه این روزات میخندی که چقدر استرس کشیدی خدایی که جنین روداده خودش مصلحت بدونه نگهش میداره توکلت به بالایی باشه فقط همه چی حله