2777
2789
عنوان

راه حل برای ترک گوشی و سحرخیزی

131 بازدید | 8 پست

خب چون تا برنامه معرفی کنم برای ترک گوشی و سحر خیزی 

برای ترک گوشی برنامه app locker رو نصب کنید و ساعت رو تنظیم کنید مثلاً دو ساعت ، تو دوساعت فقط میتونید جواب پیامک ها رو بدید و تماس بگیرید و اگر گوشی رو ری استارت هم بکنید نمی‌دونید این اپ رو دور بزنید 

سحر خیزی 

برنامه alarmyرو نصب کنید و تنظیم کنید برای شش صبح مثلاً . برای خاموش کردن این آلارم باید چند بار گوشی رو تموم بدین یا از مسواک یا خمیر دندونتون مثلاً عکس بندازید یا چند تا مسأله ریاضی رو حل کنید تا خاموش بشه خلاصه خوابتون میپره

به یاد شهدا صلوات.😇میشه برای حاجتم دعا کنی؟منم برای حاجتت دعا میکنم 🙂💞Take me home where i belong 💔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب شاید کار واجب داشته باشیم اونوقت چی

بذارین تو لیست برنامه های مجاز 

به یاد شهدا صلوات.😇میشه برای حاجتم دعا کنی؟منم برای حاجتت دعا میکنم 🙂💞Take me home where i belong 💔