2777
2789
عنوان

قبولی کنکور در ۳ماه😐😍

3323 بازدید | 16 پست

سلااااامممممممم از من خواستن بازم تایپیک بزنم برای بچه هایی ک هنوز شروع نکردن یاااااااااا دیر شروع کردن😘 

قبولی تو۳ماه امکان داره؟؟؟؟🙄

ممکنه؟؟؟؟؟🤔

آره ممکنه من کردم (البته تو ۴ماه)خیلییییی کسایی بودن ک اینکارو کردن 😃

ولی اون خیلیاااااا فرقای بزرگم داشتن

اینکه از خوابشون زدن😴

از استراحت کردن زدن😪

نا امید شدن ولی کم نیاوردن💪

گریه کردن ولی خودکارو کنارنزاشتن🤗

سرکوفت شنیدن نه شنیدن ولی ته دلشون به خودشون قول دادن بهش برسن😎

این آدما سختییییی۱۰برابرکشیدن

دوست گلم این کار شدنیه فقط به توبستگی داره ک چقد به خودت باور داری چقد هدفت برات مهمه😀😘

بعدمرگ تنها قسمت چپ مغز است که تا ۸دیقه زنده میماند و تمام گذشته را بصورت یک خواب مرور میکند،آن لحظه برای آخرین بار به یادم خواهی آمد💔                                             ولی خدایی آدم که دلش میشکنه تازه یاد میگیره زندگی کنه✋

@هیلدآ  

بعدمرگ تنها قسمت چپ مغز است که تا ۸دیقه زنده میماند و تمام گذشته را بصورت یک خواب مرور میکند،آن لحظه برای آخرین بار به یادم خواهی آمد💔                                             ولی خدایی آدم که دلش میشکنه تازه یاد میگیره زندگی کنه✋

ااستارتر اگه میشه من و تو اینجور تاپیکات تگ کن 

کیدراما یه سبک زندگیه 😏😏                                       میشه برا من و خانوادم ۵ تا صلوات بفرستی؟ ❤                                                                                                     

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام استارتر عزيز❤️ببخشيد من توي خصوصي بهت پيام دادم اگه ميشه جوابمو ميدي؟

نمیدانم که چرا زنانگی باید با ضعیف بودن مرتبط باشد. زنان باید آزاد باشند که آنچه هستند را ابراز کنند، آن هم بدون این که فکر کنند که من باید مثل یک مرد رفتار کنم یا این که برای موفق شدن نباید سر و صدا کنم این افکار در حقیقت راه خوبی برای ضعیف نگه داشتن زنان هستند!!! 
سلام استارتر عزيز❤️ببخشيد من توي خصوصي بهت پيام دادم اگه ميشه جوابمو ميدي؟

پیامی نیومده عزیزم

پیامی نیومده عزیزم

واقعا؟ دوباره میفرستم😂با موضوع سلامی دوباره😄راستی اگه میشه هر وقت تاپیک زدی منم تگ کن خیلی از روحیاتت خوشم میاد هر تاپیکی باشه😅

نمیدانم که چرا زنانگی باید با ضعیف بودن مرتبط باشد. زنان باید آزاد باشند که آنچه هستند را ابراز کنند، آن هم بدون این که فکر کنند که من باید مثل یک مرد رفتار کنم یا این که برای موفق شدن نباید سر و صدا کنم این افکار در حقیقت راه خوبی برای ضعیف نگه داشتن زنان هستند!!! 

سلام عزیزم خوبی 

من اوضاعم اصلا خوب نیس به کمکتون نیاز دارم لطفا هروقت اومدید درخواست منو قبول کنید رفتم تلگرام ولی آخرین بازدیدتون برای یه ماه پیشه خواهش میکنم هروقت اومدی نی نی سایت  منو فراموش نکن جوابمو بده خیلی به کمکت نیاز دارم♥️♥️

سلام  به خاطر تاپیکی که حدودا سال قبل زدن مزاحم شدم من الان که توی اینترنت بودم واسه کنکور و انگیزه کنکور میخوندم تاپیک شما رو دیدم و واقعا انگیزه گرفتم خیلیییی،  واسه همین  ، الان نی نی سایت  ثبت نام کردم اگه میتونین کمک کنین لطفاااا  درخواست دوستی دادم اما پیام ارسال نمیشه میگه فقط به نی نی یارها