2777
2789

کسی بوده کچل کنه موهاش کم پشت دربیاد؟ من ریزش افتضاحی گرفتم و موهام کم پشت شد دو سوم موهام ریخت یعنی .میخوام کچل کنم بنظرتون اینکارو کنم ؟میترسم پر پشت درنیاد درمیاد؟؟؟ الان کچل کنم تا تابستون میاد قشنگ؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کچل کنی تا تابستون فوقش عین سرباز پنجاه خدمت بشی

دور از تو بادا اهرمن...💚🤍❤️ هوا گرگ و میش.. نسیم خنک..صدای اذان صبح... یه جون تازه و یه روح تازه..😁💖 (هنوووزم چایی با دانمارکی خیلی میچسبهههه😂😋) ... اتفاق میفته رفیق...شاید دیرتر شاید دورتر...زمانیکه صدای قهقه ت خط بطلان میکشه بر تموم غمهاییکه کنج دلت جا گرفتن تا یاداور روزهایی باشن که هرچند سیاه هرچند تلخ اما گذشتن..طاقت بیار و ببین اون اینده ای رو که حق توئه..خدا هواتو داره خدا هوامونو داره دلسرد نشو از های و هوی گذرای باد..اتفاق میفته رفیق..❤️ 

اول ازمایش بده

ببین زینک و ویتامینها چطوره

اگر کم بود دکتر بت مولتی میده و دوره ای مصرف کن

برنج بخور سبوس زیاد بخور

شامپو مناسب استفاده کن

با کش راحت ببند

با مو خیس نخواب و سشوار کن

از همه مهمتر استرس رو بذار کنار خوب میشی

با یه بار کچل کردن درست نمیشه ها

باید چندین و چند بار موهاتو هی کوتاه کنی و دوباره دربیاد تا یه ذره تار موها کلفت تر بشه

اگر بیشتر از یه بار نمی تونی، اون یه بار تفاوت خاصی ایجاد نمی کنه

I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned!

من پارسال کچل کردم ولی واسه کم پشتی نبود واسه اینکه موی بلند دوس نداشتم و استایلم جوری بود ک موی خیلی کوتاه بهش میومد ولی کچل کردن اصلا ربطی به پرپشت در اومدن مو نداره  برو دکتر حتما ببین مشکلت چیه

به او گفتند گیسوانت را بپوشان تا ایمان مردی نلرزد...                 ایمانی که به گیسویی بلرزد به چه ارزد؟