2777
2789

امروز یکی تو تاپیکش پرسیده بود عجیب ترین چیزی که دیدین چی بوده کاش پیداش کنم ‌و بگم همین لحظه برگ و بارم ریخت🤦🏻‍♀️•_•

‹باز میشه این دَر ؛ صُبح‌ میشه‌ این‌ شب ... ☁️💜›

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدایا یا منو ببر بالا یا خودت بیا پایین 😭😭😭😭😭😭😭😭

بی حوصله ام ... چنان که غم می ریزد                                                                                                                                           یک لحظه اگر تکان تکانم بدهند                                               ..🚶‍♀️...🚶‍♀️     ...            🚶‍♀️        ...                      🚶‍♀️              

ببخشید دختری از جنس رنگین کمان جسارت نباشه LGBT هستین؟ 

ال جی بی تی  چیه ؟؟

عجب فرسوده دیواری است این دنیا که یک مرغ مهاجر دارد بر روی بامش 💔💔 (( دلم می خواهد پر کشم آن سو که شاهینی نباشد. پریشان حالم از قرقی هایی که بال و پرم را پر پر کردند .  خدایا آسمانت زیباست اما پر از غبار . غباری که درنده ها تا ابد روی سینه ام گذاشتند سینه ی پر درد من 💘💘 کاش آسمان آبی نبود تا ساده دلان گول ظاهرش را نخورند .  آبی رنگ صاف و زلالی است اما در باطن پر از نا خالصی   
چیشده عزیزم

من عزیز تو نیستم 😒😭 برو به همون رلت بگو عزیزم 

بی حوصله ام ... چنان که غم می ریزد                                                                                                                                           یک لحظه اگر تکان تکانم بدهند                                               ..🚶‍♀️...🚶‍♀️     ...            🚶‍♀️        ...                      🚶‍♀️