2777
2789
عنوان

برم لیزر یا نه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 395 بازدید | 53 پست
خب اپلیکاتور خانم انتخاب کن 

اپلیکاتور مگه اون لوله پماد ا نیس؟؟؟ اوپراتور مگه نمیگن؟؟؟ 😂🤔

انگار نفرین کرده اند این خاک را، اجداد ما😔تابوده زاری بوده و تا مانده غم در یاد ما. ما نسل بازی خورده ایم، آتش به پر هامان زدند. یاغرق سیلابیم وجنگ یازیر آواریم و سنگ. انگار نفرین کرده اند این خاک رااجداد ما

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره گناهش که برام مهمه ولی خب واقعا دوس دارم راحت بشم 

یکیش 

نمیشه هم خدا رو داشته باشی هم برخلاف نظرش انجام بدی

به یاد شهدا صلوات.😇میشه برای حاجتم دعا کنی؟منم برای حاجتت دعا میکنم 🙂💞Take me home where i belong 💔
مگه اقایون هم برای لیزر خانوم ها هستن ؟؟    

نع 

ولی شاید ایشون یا ایران نباشه 

یا فکر کرده اقایون هم این کارو انجام می دن

فقط برای زیبایی خودت موهایت را شانه نزن ، گاهی مویت را شانه کن فقط برای خود مو ؛ او می خواهد مرتب باشد اما زبان سخن ندارد ، تو بر خال خالش دست بکش دندانت را مسواک کن فقط برای خود دندان ، او می خواهد تمیز باشد اما نمی تواند بگوید ، تو به او برس . به داد مخلوقاتی برس و کمکشان کن که توان تشکر از تو را ندارند . به مورچه ها غذا بده ، برگ درختان را نوازش کن ، خاک طاقچه را پاک کن ، اگر به مخلوقی کمک کنی و او در ازای کمک تو جای دیگر برایت جبران کند ، با جهان بی حساب می شوی ، اما اگر بی زبانها را آراسته کنی ، جهان به تو بدهکار می شود و بدهی خود را مانند تصویرت در آینه به تو پس می دهد . اگر یک مشت گندم به جهان بدهی ، جهان هم با همان حرکت دست تو مانند تصویر در آینه ، یک مشت گندم به تو می دهد ، با این تفاوت که مشت جهان بزرگتر است .
من مجرد بودم رفتم حدود 7 سال پیش کل بدنو رفتم با اینکه خیلی رو مسایل دینی وسواس دارم 

راضی بودی؟ پشیمون نشدی؟ چجوری خودتو واسه گناهش قانع کردی؟

زنی که سرو صدا داره یعنی دوستت داره ، از زنی که ساکت شده بترس یعنی پایان
نع  ولی شاید ایشون یا ایران نباشه  یا فکر کرده اقایون هم این کارو انجام می دن

نه حواسم نبود اشتباه نوشتم ایرانم 🤦‍♀️

من مجردم و میرم، گناه چرا 😐

کاش وقتی یکی سواد حرف زدن نداره حداقل شعور خفه شدن رو داشته باشه... هرچیو که خواستم دارم هرچیم که بخوام به دست میارم دوستان خواهرم گاهی با کابری من میاد سایت پس اگه میبینید بعضی کامنت هام تناقض دارن تعجب نکنید   

اشتباه گفتم حالا 

۱ ثانیه بعد ویرایش زدم 

چشماتون مثل عقابه لهنتی ها 

فقط برای زیبایی خودت موهایت را شانه نزن ، گاهی مویت را شانه کن فقط برای خود مو ؛ او می خواهد مرتب باشد اما زبان سخن ندارد ، تو بر خال خالش دست بکش دندانت را مسواک کن فقط برای خود دندان ، او می خواهد تمیز باشد اما نمی تواند بگوید ، تو به او برس . به داد مخلوقاتی برس و کمکشان کن که توان تشکر از تو را ندارند . به مورچه ها غذا بده ، برگ درختان را نوازش کن ، خاک طاقچه را پاک کن ، اگر به مخلوقی کمک کنی و او در ازای کمک تو جای دیگر برایت جبران کند ، با جهان بی حساب می شوی ، اما اگر بی زبانها را آراسته کنی ، جهان به تو بدهکار می شود و بدهی خود را مانند تصویرت در آینه به تو پس می دهد . اگر یک مشت گندم به جهان بدهی ، جهان هم با همان حرکت دست تو مانند تصویر در آینه ، یک مشت گندم به تو می دهد ، با این تفاوت که مشت جهان بزرگتر است .

من شوهرم نمیزاره برم وگرنه ثانیه ای صبر نمیکردم راحت بشم

انگار نفرین کرده اند این خاک را، اجداد ما😔تابوده زاری بوده و تا مانده غم در یاد ما. ما نسل بازی خورده ایم، آتش به پر هامان زدند. یاغرق سیلابیم وجنگ یازیر آواریم و سنگ. انگار نفرین کرده اند این خاک رااجداد ما

منم دارم میخونمش هی میگم خدا اسم اپلیکاتور رو کجا دیدم 😂😂😂🤦‍♀️🤦‍♀️

خدایا مسافر کوچولومون رو سپردیم دست خودت به سلامت بهمون برسونش😍پسرم حس بودنت قشنگ.ترین حس دنیاست 😍 لحضه شماری برای گرفتن دستات عشق مامان 😍
اشتباه گفتم حالا  ۱ ثانیه بعد ویرایش زدم  چشماتون مثل عقابه لهنتی ها

😁

من مجردم و میرم، گناه چرا 😐

میگن گناه داره و اینکه کلا میترسم ولی خیییییلی دوس دارم برم 

😁