2777
2789
عنوان

برم لیزر یا نه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 395 بازدید | 53 پست
نه حواسم نبود اشتباه نوشتم ایرانم 🤦‍♀️

اسی...   

می تونم بدونم چه گناهی؟ 

فقط برای زیبایی خودت موهایت را شانه نزن ، گاهی مویت را شانه کن فقط برای خود مو ؛ او می خواهد مرتب باشد اما زبان سخن ندارد ، تو بر خال خالش دست بکش دندانت را مسواک کن فقط برای خود دندان ، او می خواهد تمیز باشد اما نمی تواند بگوید ، تو به او برس . به داد مخلوقاتی برس و کمکشان کن که توان تشکر از تو را ندارند . به مورچه ها غذا بده ، برگ درختان را نوازش کن ، خاک طاقچه را پاک کن ، اگر به مخلوقی کمک کنی و او در ازای کمک تو جای دیگر برایت جبران کند ، با جهان بی حساب می شوی ، اما اگر بی زبانها را آراسته کنی ، جهان به تو بدهکار می شود و بدهی خود را مانند تصویرت در آینه به تو پس می دهد . اگر یک مشت گندم به جهان بدهی ، جهان هم با همان حرکت دست تو مانند تصویر در آینه ، یک مشت گندم به تو می دهد ، با این تفاوت که مشت جهان بزرگتر است .
میگن گناه داره

نشنیدم من که دوستم که خیلی مذهبیه میره برا لیزر کل  بدنش 

خدایا مسافر کوچولومون رو سپردیم دست خودت به سلامت بهمون برسونش😍پسرم حس بودنت قشنگ.ترین حس دنیاست 😍 لحضه شماری برای گرفتن دستات عشق مامان 😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اشتباه گفتم حالا  ۱ ثانیه بعد ویرایش زدم  چشماتون مثل عقابه لهنتی ها

منم ویرایش کردم ولی خیلی دیر شده بود 😂😂😂

زنی که سرو صدا داره یعنی دوستت داره ، از زنی که ساکت شده بترس یعنی پایان
میگن گناه داره و اینکه کلا میترسم ولی خیییییلی دوس دارم برم 

بابا زنه محرمه،برو راحت میشی 

کاش وقتی یکی سواد حرف زدن نداره حداقل شعور خفه شدن رو داشته باشه... هرچیو که خواستم دارم هرچیم که بخوام به دست میارم دوستان خواهرم گاهی با کابری من میاد سایت پس اگه میبینید بعضی کامنت هام تناقض دارن تعجب نکنید   
گناهه چی بابا کدوم ایه از قران نوشته اینو ؟! خیلی راضیم خیلی با اینکه بعدش باردار شدم ولی هیچکدوم ...

آره دیگه اینم حرفیه 

خیلی آخه دوس دارم برم تعریف زیاد شنیدم 

منم ویرایش کردم ولی خیلی دیر شده بود 😂😂😂

من یهو یادم افتاد اپلیکاتور چیه 

گرخیدم 

سریع ادیت کردم 

هعییییی روزگار من سلطان سوتیم 

فقط برای زیبایی خودت موهایت را شانه نزن ، گاهی مویت را شانه کن فقط برای خود مو ؛ او می خواهد مرتب باشد اما زبان سخن ندارد ، تو بر خال خالش دست بکش دندانت را مسواک کن فقط برای خود دندان ، او می خواهد تمیز باشد اما نمی تواند بگوید ، تو به او برس . به داد مخلوقاتی برس و کمکشان کن که توان تشکر از تو را ندارند . به مورچه ها غذا بده ، برگ درختان را نوازش کن ، خاک طاقچه را پاک کن ، اگر به مخلوقی کمک کنی و او در ازای کمک تو جای دیگر برایت جبران کند ، با جهان بی حساب می شوی ، اما اگر بی زبانها را آراسته کنی ، جهان به تو بدهکار می شود و بدهی خود را مانند تصویرت در آینه به تو پس می دهد . اگر یک مشت گندم به جهان بدهی ، جهان هم با همان حرکت دست تو مانند تصویر در آینه ، یک مشت گندم به تو می دهد ، با این تفاوت که مشت جهان بزرگتر است .
اسی...     می تونم بدونم چه گناهی؟

نگاه به اون قسمت بجز همسر و دکتر در مواقع ضروری میگن گناه داره 

من رو خیلی چیزا حساسم ولی خدایی هرچی به خوردتون میدن قبول نکنین، چند وقت پیش یکی تو تلویزیون میگفت سرپا شلوار عوض کنی گناهه چون اجنه تحریک میشن

کاش وقتی یکی سواد حرف زدن نداره حداقل شعور خفه شدن رو داشته باشه... هرچیو که خواستم دارم هرچیم که بخوام به دست میارم دوستان خواهرم گاهی با کابری من میاد سایت پس اگه میبینید بعضی کامنت هام تناقض دارن تعجب نکنید   
نشنیدم من که دوستم که خیلی مذهبیه میره برا لیزر کل  بدنش

پ منم میرم دیگه آخه خیلی دوس دارم 

من یهو یادم افتاد اپلیکاتور چیه  گرخیدم  سریع ادیت کردم  هعییییی روزگار من سلطان س ...

😂😂😂😂

من که حالا گفتم نگاه نامحرم اینو از کجا درآوردم آخه 🤦‍♀️

من رو خیلی چیزا حساسم ولی خدایی هرچی به خوردتون میدن قبول نکنین، چند وقت پیش یکی تو تلویزیون میگفت س ...

هان؟ 🤪🤪

هان؟ 🤪🤪

بخدا جدی میگم😂😂😂

من نمازمو میخونم بقیه مواردو هم رعایت میکنم ولی اون اپراتور داره کارشو انجام میده اینا ببخشید شررر ...

آره اون که اصلا براش مهم نیس کارش همینه 

وای عالی بود تحریکه چی اخه شوهرامون تحریک نمیشن ولی اجنه تحریک میشن واقعا جالبه ... هی وای ...

😂😂همینا کاری میکنن خیلیا از دین زده شن

وای عالی بود تحریکه چی اخه شوهرامون تحریک نمیشن ولی اجنه تحریک میشن واقعا جالبه ... هی وای ...

آره حالا خودتو جلو شوهرت میکشی اصلا نگات نمیکنه 😂😂😂

چه اجنه هیزی داریم ها