2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من با قطره روغن بتفشه برپایه کنجد میتونم بگم‌خیلی خوبم.خیلی کم شده میگرنم.حتما تست‌کنین

جدی؟ خدا خیرت بده. 

دیشب یکی از دوستام گف روغن بنفشه بزن ب پیشونیت.. بعد یادم اومد دوماد داییم برا سینوزیت میزده، گفتم لابد برا سینوزیته.. 

مچکرم عزیزم

جدی؟ خدا خیرت بده.  دیشب یکی از دوستام گف روغن بنفشه بزن ب پیشونیت.. بعد یادم اومد دوماد داییم ...

کلا برا سردرده.منم چنباربهم‌گفتن‌گوش ندادم.اواخر میگرنم شدید شد.باید حتما برپایه کنجد روش نوشته باشه ها.من خریدم هشت تومن.یه قطره رو تموم‌کردم الان بازباید بخرم ولی خیلی خیلی کمشده ها.شوهرمم میگف.خودم یادم‌نمیاد کی سردرد گرفتم.برا سبنوزیت هم خوبه‌.هرشب دوقطره داخل بینی بنداز.براهرطرف دوقطره.هرچی خلطو عف نت هم هس میاره بیرون.برا سینوزیتم عالیه.حتما تست کنین

الهی خیر ببینی وی تک تک آرزوهات برسی ممنون عزیزم 

خواهش جانم.لطفا دعا کن فردا خودرو برنده بشیم‌گلم.اتفاقا تصمیم‌دارم درموردش تایپیک بزنم وبه همه بگم.من‌مادرمم استفاده میکنه مال اون‌میگرنش شدید بود کاملا خوبشد ولی رفت حجامت.الان گاها میگرنش عود میکنه براونم‌خریدم‌دوباره شروع کرده و میگهداره باز میگرن‌میره ها😄یعنی خودمن اصلا باورنمیکردم یه قطره فسقلی اینقد جواب بده.