2777
2789

سلام خانما من ۲۸اسفند امپول هاش‌سه جه زدم .که ۱۴سیکلم بود .الان ۲۹سیکلمم .ب نظرتون چند روز بعد امپول باید پریود بشیم؟ماه قبلش من ۱۵روز بعدش پریود شدم .توروخدا بیاید بگید 

به زودی مادر میشم😊خدا اینو میخاد

hcg?

بعد ۱۴ روز بی بی بزن.. احتمال زیاد تا ۱۴ روز میشی

یاد بگیریم قضاوت نکنیم.. هر کسی ریش داره ؛ مومن نیست👌هر کسی خوشگله ؛ هرزه نیست👌کسی که سیگار میکشه ؛ معتاد نیست 👌 هر کی که آدمه ؛ انسان نیست 👌🥰
hcg? بعد ۱۴ روز بی بی بزن.. احتمال زیاد تا ۱۴ روز میشی

دکترم گفت بی بی نزنم .خودمم از بس منفی دیدم بدم میاد .حالا دکتر گفت صبر کن تا خودم بهت بگم بری از .ب نظرت امیدی هست؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دکترم گفت بی بی نزنم .خودمم از بس منفی دیدم بدم میاد .حالا دکتر گفت صبر کن تا خودم بهت بگم بری از .ب ...

اره عزیزم من با اولین بار زدن این امپول باردارشدم بعد دوسالو ۳ ماه. پس ۱۸ روز صبر کن بعد برو از

یاد بگیریم قضاوت نکنیم.. هر کسی ریش داره ؛ مومن نیست👌هر کسی خوشگله ؛ هرزه نیست👌کسی که سیگار میکشه ؛ معتاد نیست 👌 هر کی که آدمه ؛ انسان نیست 👌🥰
اره عزیزم من با اولین بار زدن این امپول باردارشدم بعد دوسالو ۳ ماه. پس ۱۸ روز صبر کن بعد برو از

توکل بر خدا .انشاالله باردار باشم .۵ساله منتظرم بخدا 

توکل بر خدا .انشاالله باردار باشم .۵ساله منتظرم بخدا 

انشاا.. مامان میشیییی😍😍 کی زدی امپولو

والا ۲۸اسفند زدم 

وای دروغ نگوووووو😍😍😍😍😍😍😍😍من روز ۱۲ بعد امپول بی بی منفی شد.. روز ۱۴ مثبت شد.. دکترمم گفته بود روز ۱۵ برو از😍😍😍😍😍باور کن حامله ایااااا وای خدا تو رو قسمت میدم ب این ماه شعبان .. نی نی سالم تو دل استارتر باشه

والا ۲۸اسفند زدم 

کاش میشد فردا بی بی بزنی یا بری از😍

وای دروغ نگوووووو😍😍😍😍😍😍😍😍من روز ۱۲ بعد امپول بی بی منفی شد.. روز ۱۴ مثبت شد.. دکترمم گفته بو ...

وای راست میگی تورو خدا؟ینی باردارم؟میگم نکنه امپول باعث تاخیر بشه .بعد ماه قبل دقیقا ۱۵روز بعدش پری شدم .ولی الان نشدم .همش استرس دارم 

وای راست میگی تورو خدا؟ینی باردارم؟میگم نکنه امپول باعث تاخیر بشه .بعد ماه قبل دقیقا ۱۵روز بعدش پری ...

نه عزیزممممم باعث تاخیر نمیشههه😍😍چقد ذدق زدم براتااااااا

والا بخدا از ترس هیچ کاری نمیتونم بکنم .باید از دکترم بپرسم

😅😅 نی نی ترس داره مگه.. فهمیدی چیکار کن روز ۱۸ برو از بی بی نزن کلا

😅😅 نی نی ترس داره مگه.. فهمیدی چیکار کن روز ۱۸ برو از بی بی نزن کلا

دکترم پیام داد گفت امروز برو تست بده .جرات ندارم🤭🤭