2777
2789
عنوان

میخوام باردار شم ولی..

132 بازدید | 16 پست

سلام من خیلی دوست دارم باردار شم خیلییی اما شوهرم الان میگه نه و مخالفه یه راه حل میدید تا راضیش کنم همه شرایطم جوره خداروشکر فقط نمیدونم چرا میگه نه یه راه حل بدید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا مثه منی

البته من به این نتیجه رسیدم که

۲حالت داره

یا واااااقعا از بچه بدشون میاد

یا اگه مثه شوهر من از بچه ها خوشش میاد ولی نمیخاد ،بنظرم فقط یه ترس ذاتیشونه که نمیتونن این تصمیمو بگیرن

دیگه من میگم مگه ناخاسته باردار شم وگرنه راضی بشو نی

دقیقا مثه منی البته من به این نتیجه رسیدم که ۲حالت داره یا واااااقعا از بچه بدشون میاد یا اگه مث ...

وااای دقیقا شوهر منم عاشق بچس ولی فک کنم همون ترسش نمیزاره منم دوست دارم ناخواسته باردار شم

وااای دقیقا شوهر منم عاشق بچس ولی فک کنم همون ترسش نمیزاره منم دوست دارم ناخواسته باردار شم

انقدر مواظبم هست که ناخاستم امکانش کمه😁

فقط این ماه یبار از دستش در رفت😁

کاش حامله بودم☹

انقدر مواظبم هست که ناخاستم امکانش کمه😁 فقط این ماه یبار از دستش در رفت😁 کاش حامله بودم☹

خخخخ منم اینبار از دستمون در رفته هنوز 23 وقت پریودیمه خداکنه باردار باشم

همسر منم همینطوره، من عاشق بچه هستم ولی همسرم همیشه مخالفه. 

من دو سال اول زندگیمون کلی اصرار کردم ولی مخالف بود دلیلشم این بود که بچه مسئولیت داره و آینده میخواد دز صورتی که خداروشکر مشکل خاصی یا وضع مالی بدی نداریم،بعد از اون تازه فهمیدم هم اسپرم همسرم ضعیف هستن هم خودم تنبلی تخمدان دارم، یکسال بدون جلوگیری با داروی تقویتی اقدام کردیم تا باردار شدم، الانم بعد از 4سال برای بچه ی دوم بازم هرچی تلاش میکنم بی فایده ست😔

دائما  یکسان  نباشد  حال  دوران  غم مخور