2777
2789
عنوان

کنکوریای ۴۰۱

198 بازدید | 25 پست

یکی هست بیاد رقابتی درس بخونیم🥴🥺

خانم لطفا

بچه مهندس سایت😁👈👷‍♀️برا مهندس شدنم یه صلوات میفرستی با قلب مهربونت؟!🌺🦋❣I will be the aerospace engineer of the future🥰😎🤓
من😶😩

😁😁😁خب بالاخره یکی پیدا شد

رشتت چیه؟🤨

شروع کردی؟

بچه مهندس سایت😁👈👷‍♀️برا مهندس شدنم یه صلوات میفرستی با قلب مهربونت؟!🌺🦋❣I will be the aerospace engineer of the future🥰😎🤓

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تجربی نه هنوز کلی جا موندم

👌👌👌

آیدی تلگرام میدی؟اینجا سخته

من امسالم

هچی نخوندم😁😁

اون‌خُداست‌کِ‌مهرَبون‌بَخشندست‌:/          مَن‌فاصله‌خَندیدنم‌تا‌رددادنم‌یلَحظَس🌊💯⚖😏                       آدمایی‌واسه‌ماع‌خاصن‌کِ‌مارو‌با‌اخلاق‌بَدمون‌خاصَن🤙🏾📿🦂 🔞          ن میتونی بام باشی ن میتونی جام باشی اینو گفتم در جریان باشی😼💯                           کِ اگ غرورم بشکنه با تیکه هاش شاهرگ زندگیتو میزنم🌏🩸🚫🥀
من امسالم هچی نخوندم😁😁

منم امسالم بیا به ام بخونیم گروه تلگرام هم هست با چندتا از بچه های اینجا

نی نی سایت شده همدم روزهای سختم 😊                            لطفا دعام کنید که خیلی به دعاتون محتاجم ❤️             

ن بابا من امتحانامو گذاشتم شبش ک😑

اون‌خُداست‌کِ‌مهرَبون‌بَخشندست‌:/          مَن‌فاصله‌خَندیدنم‌تا‌رددادنم‌یلَحظَس🌊💯⚖😏                       آدمایی‌واسه‌ماع‌خاصن‌کِ‌مارو‌با‌اخلاق‌بَدمون‌خاصَن🤙🏾📿🦂 🔞          ن میتونی بام باشی ن میتونی جام باشی اینو گفتم در جریان باشی😼💯                           کِ اگ غرورم بشکنه با تیکه هاش شاهرگ زندگیتو میزنم🌏🩸🚫🥀

منم میخوااااااام🤨😂

ن بابا من امتحانامو گذاشتم شبش ک😑

اشتباه میکنی به من چه منم صفرم ولی خب شروع کردم الان .....

نی نی سایت شده همدم روزهای سختم 😊                            لطفا دعام کنید که خیلی به دعاتون محتاجم ❤️             

لینک بفرس اینجا عضو شیم

واسه ۱۴۰۰نع۱۴۰۱گلم

۴۰۰ ثبت نام کردم

اگه برسم ۴۰۰ میدم😂😂😂