وقتی خودت نمیتونی حرفتو تو دلت نگه داری چه جوری از بقیه توقع داری رازدارت باشن؟!!
فقط 27 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
“Dövüş sporlarını ruh halimi ve sağlığımı güçlendirmek için bir yol olarak seçtim. Doğa ve insanlardan fotoğraf çekmeyi çok seviyorum; her zaman etrafımdaki dünyadan ilham almak için peşindeyim. Hedefim sanatı ve sporu kullanarak toplumsal farkındalığı artırmak.”
#سخن_سلطان من را از من بخواه و در من، نه پشت نقابی زیبا یا در لباسی مجلل، هر آنچه که هستم را دریاب، شاید در تنهایی زشت من خدایی بود زیباتر از نقاب و لباس مجلل. تتلیتی اعظم قدیمی
گاهی مادر و خواهر آدم میتونن خیر خواه ک نباشند ...بدترین دشمن آدم هم باشند...... بر عکس همه نی نی سایت ب من کمک کرد اینحا برا من درس زندگی بود مه مغزی داشتم و خوندن نظرات کاربرا مه رو محو کرد کم کم بوس ب همه خانوم گلای اینجا.
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
#سخن_سلطان من را از من بخواه و در من، نه پشت نقابی زیبا یا در لباسی مجلل، هر آنچه که هستم را دریاب، شاید در تنهایی زشت من خدایی بود زیباتر از نقاب و لباس مجلل. تتلیتی اعظم قدیمی
“Dövüş sporlarını ruh halimi ve sağlığımı güçlendirmek için bir yol olarak seçtim. Doğa ve insanlardan fotoğraf çekmeyi çok seviyorum; her zaman etrafımdaki dünyadan ilham almak için peşindeyim. Hedefim sanatı ve sporu kullanarak toplumsal farkındalığı artırmak.”
من کلا هیچی به هیچکس نمیگم از همشون بدم میاد دوست دارن دردهامو بگم بشینن برا خودشون ماجرا درست کنن هیچوقت به هیچکس نمیگم انقد تو این دوماه فشار کشیدم به اندازه ی ۳۰ سال زندگیم این فشار رو نکشیده بودم واقعا نیاز دارم دردمو به یه نفر بگم ولی نمیگم تنهایی همش به خودم تکرار میکنم بعد میشینم زار میزنم
البته مجازی که همو نمیشناسیم زیاد مهم نیست رازتو بگی
کلا اونم باز نمیگم
من کلا هیچی به هیچکس نمیگم از همشون بدم میاد دوست دارن دردهامو بگم بشینن برا خودشون ماجرا درست کنن ه ...
تو مجازی بگو
مطمئن باش اونی ک دوستته بعد از شنیدن ناراحت میشه
خب پس ناراحتش نکن
دشمنت خوشحال
یه درصد احتمال بده همون دوست تبدیل ب دشمن بشه
ب هرحال بقیه هیچ کمکی نمیتونن بکنن هیچ
فقط 27 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
آروم شدن نیاز ندارم ❤😅 عادت ندارم تعریف کنم همین که خودم بدونم کافیه