2777
2789
عنوان

پیرو تاپیک عاشقانه پربازدید

| مشاهده متن کامل بحث + 424 بازدید | 34 پست
عزیزم شاید کلا مدلش اینطوریه. عوض نمیشن اینطور آدما مشکل خاصی ندارن ولی به طیف گسترده از آدما اینطو ...

خانوما بخاطر نیاز عاطفی تن به مسئولیت ازدواج میدن.

یه نیاز خیلی واجبه واسشون‌.

من ایده آل زندگیم این نیست.

اصلاً هم آدم سخت گیری نیستم

🌺مَنْ یَتَوَکَّل عَلَی اللهِ فَهُوَ حَسْبَه🌺

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انگاری همسرت بیشتر از شما دچار افسردگی بعد از زایمان شده.دلیلی داره واسه رفتارش؟

به خدا،به پیغمبر.

من افسردگی نگرفتم.

سر پسرم انقدر بالا سرم داد می کشید که بدنم از استرس به رعشه می افتاد.واسه کوچکترین چیزا مثلا چای آوردن‌.البته الان خییییییییییییییییلی بهتره.

خودشم متوجه شده‌.

خوب اینجوری روحیه می مونه واسه آدم؟

اگه از اول بداخلاق بود می گفتم ذاتشه.

از همینا دلم می سوزه و نمی تونم کنار بیام.

عزیزم شاید همسرت چون دارای دوفرزند هستین خداروشکر     فکرش مشغوله برای درآمدبهتر وآینده بچه ها      آخه زندگی که فقط رمانتیک بازی وعشق بازی نیست بالاخره فشارزندگی بیشتر روی آقایونه ازنظراقتصادی    

گفتی با خانواده همسرت مشکل بزرگی داشتی دوسال درگیرش بودی، علت عصبانیت همسرت،مشکل بین شما و خانوادش نیس؟

اگر انسانی، انسانی را بخاطر گناهی سرزنش کند، نمیرد تا خود به آن گناه دچار شود...
به خدا،به پیغمبر. من افسردگی نگرفتم. سر پسرم انقدر بالا سرم داد می کشید که بدنم از استرس به رعشه م ...

چقد باهاش حرف زدی؟منکه تا لب باز کنم همسرم میگه باز حرفهای تکراری...همسرت ذاتش پاکه بگرد دنبال دلیل 

بچه هات شب بیداری ندارن؟به محبت شما نسبت به بچه هات حساس نیست؟کارش سخت نشده؟درآمدش چطوریه؟همسرت وابسته به خانوادش نیست که دلتنگشم باشه؟؟

گفتی با خانواده همسرت مشکل بزرگی داشتی دوسال درگیرش بودی، علت عصبانیت همسرت،مشکل بین شما و خانوادش ن ...

نه.خدا رو شکر اون مسئله کامل حل شد.

البته با خانومی خودم.خودش می دونه چقدر خوب بودم

چقد باهاش حرف زدی؟منکه تا لب باز کنم همسرم میگه باز حرفهای تکراری...همسرت ذاتش پاکه بگرد دنبال دلیل& ...

بچه هام آرومن.خوابش سر جاشه.چون کارمنده همه چیزش روتینه.

تو زندگیمون اولویت اولمون خودمونیم.

بعد بچه ها من هیچ تغییر نکردم.

غذا و استراحتش سرجاشه.

همسر من گوش میده،قبول داره ولی....

بچه هام آرومن.خوابش سر جاشه.چون کارمنده همه چیزش روتینه. تو زندگیمون اولویت اولمون خودمونیم. بعد ب ...

پس شکر خدامشکل حادی نیست.میمونه فقط سردی که تا بخشیش واسه مردها کاملا طبیعیه ی بخشیش هم خودت شروع کننده باش و توقعاتت رو بگو اونم راه میوفته ب نظرم

عزیزم شاید همسرت چون دارای دوفرزند هستین خداروشکر     فکرش مشغوله برای درآمدبهتر وآین ...

اول اینکه اگه تو زندگی عشق نباشه اون زندگی به چه درد می خوره؟

دوما همسرم کارمنده.همه چیزش روتینه

پس شکر خدامشکل حادی نیست.میمونه فقط سردی که تا بخشیش واسه مردها کاملا طبیعیه ی بخشیش هم خودت شروع کن ...

الان سرد نیست خدا رو شکر.

فقط کمی تغییر خلق و خو داده.

و رمانتیک نیست

حالا بحث زایمان شد نگین افسردگی زایمانه و فلان .... کلا چون این چهار سال همش من دور و ور شوهرم بودم ...

مادرم 50 سالشه همش غر میزنه حوصله نداره 

داداشمو ابجیم حوصلشو ندارن ی چیزیمیگن زودی مامانم ناراحت میشه

زود رنج شده

چون جوونیاش مامانم زندگیو بدوش کشیده الان خسته ست جوری ک حس زندگی تووش نیس

بابام پشت مادرم نبود اون با خامواده بابام تنها جنگیئ 

اینو میگم ک زودتر بری مشاوره ک 50 سالت شد مثل مادر من نشی مشکلتو حل کن چو نشه هی بغض میشه اخرشم هم خودت هم بچه هات داغون میشین

نویان عزیزم پسر خوشگلم با دل پاکت دعا کن زودتر بابایی بیاد ب زندگیم تا بتونم تورو داشته باشم منو توو بابایی با اجی نورا ی خانواده شاد میشیم ی خانواده خوشبخت...........................‌....‌..........‌.....‌خدایا بخاطر داشتن همسر خوبم و دخترو پسر نازم سپاس گذارم 😍😘                      

استاتر امیدوارم ناراحت نشی

ولی من کاملا حدس می زدم که زدن اون تاپیک، باعث این افکار تو خیلی ها می شه

می خوام چند تا نکته یادآوری کنم

۱. اینجا دروغ زیاد می کن

۲. تو بعضی هاشون مرده مقصر بوده

۳. این موضوعات تو خیلی هاشون فقط یک یا چند بار تکرار شده

۴. هر کسی خوبی ها و بدی های خودش رو داره

۵. قسمت هر کس فرق می کنه. ممکنه تو چیزهای دیگه زندگی شانس نیاره ولی از نظر همسر شانس بیاره(مثلا یک نفر بود که با همسرش تو ۳ سال زندگی باهم خوب و خوش و بدون دعوا بودن ولی همسرشان فوت شدن)

نکته آخر تو گوگل سرچ کن، ببین چطور می توانی اخلاق همسر تو تغییر بدی

برای تعجیل در فرج آقا صاحب الزمان صلوات❤