2777
2789
عنوان

از خاطرات بچگیتون بگید

79 بازدید | 7 پست

بچه بودم

چهار سال اینا بودم

مامانم گفت امروز هرچی بخوای میتونی بخری

😂😐من خو هیچی نمدونستم

30تا ادامس گرفتم

همرو باهم زدم تو دهنم یه بادی کرد (منظورم بادکنیه) میترسیدم فرار مکردم😂😂😐

یا یبار 6سالم بود فک کنم

دندونم افتاد موقع مسواک زدن

جیغغغغ زدم که مامان بخدا من کاری نکردم خودش افتاد مامان تروخدا بریم دکتر

مامانم توضیح داد بم منم گفتم وایی دندونامو هیولا خورد؟بعد دوباره توضیح داد قشنگ😐😂😂😂

از اون دسته دخترایی هستمـ!🌙🍊 که اگه برام سنگ پرتاب کنی برات گل پرت میکنم 🌸⚠️اما با گلدونش اونم سر قبرت-!-_-💕💣﴿ تیکر بارداریـ نی تیکـر 🐣🍓آرزومـه○→🌈💛﴾ منـ مث کاکاکتوسم😐💕 خار دارم نیا نزدیک🌵🌴🌜ادمـ خوبیـ باش خوبا کمـ نشدنـ-!🌸💙👌

مامانم ماشین لباس شویی روشن میکرد انقد خوشم میومد سه سالم بود میرفتم جلوش وای میستادم تا تموم شه زل میزدم بش

چهار پنج سالگیم میرفت حموم میترسیدم خونه تنها لباساشو بقل میکردم تا بیاد

منتظره معجزه خدام💞(تیکر بارداری نیست تیکر عشقه)❤️

یادمه 

۴ سالم بود مامانمینا تازه خونه شون رو سفید کرده بودن بعد داشتن خونه رو میشستن من تو یکی از اتاق ها با ماژیک آبی روی یکی از دیوار ها نقاشی کشیده بودم وقتی اومدن دیدن مامانم داد میزد اینو فقط از جلو چشمای من دور کنید خواهرم با طناب بستم به درخت تو حیاط گفت ض ساعت همبن جا باش جلو چشم مون نباش فقط 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

خدایا شکرت 🙏🏻

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه که بودم موهای بلند سیاه پرکلاغی داشتم.لخت بود خیلی خیلی صاف.منو بردن آرایشگاه.هنوز یادمه زنه گفت وااااای چه موهایی داره قیچی من داره کج می بره از بس صافه.چه موهای قشنگی.....به مرور شروع به ریزش کرد.و تا الان جون نگرفته موهای قشنگم.خیلی ناراحتم😭😢

😢یادمه بچه ک بودم دندونم میوفتاد مامانم میگف بنداز بالا فرشته یکی بهترشو بیاره واست

یادمه وقتی میخوابیدمو بیدار میشدم  بابام خدابیامرز پول میداد میرفتم مغازه😞

فک کن خدا با اون همه بزرگی دوسِت داره ،حتی فک کردن بهش هم آروم میکنه دله آدمو😍  حاجی حالِ یِه ایران بدع هرچی داشتیم و شکافتنش حاجی دزد اَ ایران زیاد زده چی میشد اگه سرجاش میزاشتنش/: ای ساربان آهسته ران من میهنم غم دیده است       شادمهر چقدر حق میگه |▪تو مثلِ هوایِ خوبِه بَعدِ بارونی▪︎|                    

من یادمه خیلی اهل پول درآوردن بودم الانم خیلی با این که شوهرم کارمند با نک اما خودم حساب کتاب ها دستمه یادمه اون موقع ها تازه فوتبال دستی اومده بود بابام برام خرید بچها ی کوچه خیلی دوست داشتن برای هر بازی پول میگرفتم ازشون بعد یه مدت مشتری کم شد قرعه کشی هم بهش اضافه کردم و خیلی کارای دیگه روحیم خیلی مردونه بود

مامانم ماشین لباس شویی روشن میکرد انقد خوشم میومد سه سالم بود میرفتم جلوش وای میستادم تا تموم شه زل ...

آخی😢

فک کن خدا با اون همه بزرگی دوسِت داره ،حتی فک کردن بهش هم آروم میکنه دله آدمو😍  حاجی حالِ یِه ایران بدع هرچی داشتیم و شکافتنش حاجی دزد اَ ایران زیاد زده چی میشد اگه سرجاش میزاشتنش/: ای ساربان آهسته ران من میهنم غم دیده است       شادمهر چقدر حق میگه |▪تو مثلِ هوایِ خوبِه بَعدِ بارونی▪︎|                    

عروسی بودیم موقع شاباش میریختن بچه ها میریختن جمع میکردن😍کلی سکه25 تومنی جمع کردم همه رو تو جیبم گذاشتم اومدم خونه رفتم دستشویی همه شون از پیشم ریخت تو چاه

اللهم عجل لولیک الفرج🤲❤️انسان برای خوش بودن به این همه استعداد، احتیاج نداشت .عین‌.صاد