2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حالم بهم خورد از این همه بی حیایی که اسمش رو گذاشتید روشنفکری 

روزگاری شهر ما ویران نبود/دین فروشی اینقدر ارزان نبود/صحبت از موسیقی عرفان بود/هیچ صوتی بهتر از قرآن نبود/دختران را بی حجابی ننگ بود/رنگ چادر بهتر از هر رنگ بود/دختر با حجب و حیا ، قرتی نبود/خانه فرهنگ ، کنسرتی نبود/مرجعیت مظهر تکریم بود/حکم او عالمی را تسلیم بود/یک سخن بود و هزاران مشتری/آن هم از لوث قرائت ها بری/وای که در سالهای سیاهه دوهزار/کار فرهنگی شده پخش نوار/ذهن صاف نوجوانان محل/پر شده از فیلم های مبتذل/پشت پا بر دین زدن آزادگیست/حرف حق گفتن عقب افتادگیست/آخر ای پرده نشین فاطمه/تو برس بر داد دین فاطمه/بی تو منکر ها همه معروف شد/کینه توزی با ولی مکشوف شد/در به روی رشوه گیران باز شد / دشمنی با نائبش آغاز شد/بی تو دلهامان به جان آمد بیا/کاردها بر استخوان آمد بیا...
نه اصلا عیب نمیدونیم ولی ی چیزایی. و‌همه جا نباید جار زد که هر خانمی فقط همسر خودش باید شرایطش و‌درک ...

مگه این فیلمو واس بقال سر کوچه ساختن؟ واس اون شوهرایی ساختن ک بدشون میاد و درک نمیکنن میخان توفیلم بگن ک یه چیز طبیعیه باید درک بشه

با قرص لاغری گیاهی کارویل سایز و وزن کم کردم ، تبلیغ نیست فقط تجربه شخصیه خاستم با شما هم درمیون بزارم ♥️♥️♥️

افرین 👏👏👏👏👏

جوجه سفید من تو قشنگترین هدیه امسالم بودی بقول همه تو عیدی امسال من از طرف خدایی♥️الهی قربون خنده هات برم من من همون دختر لوس خانواده..همسر لجباز و غرغرو و یکدنده..عروس پر از شیطنت و زود رنج ام که برا تو صبورترین و قوی ترین مامانم♥️الهی خدا تورو برامون حفظ کنه..دوست داشتین ممنون میشم برا پسرم صلوات بفرستین و بهم بگین منم براتون صلوات کبیره بخونم💟

چه جالب ، من خودم قبلا میگفتم که مسائل کلی تر برای خانم ها باید اطلاع رسانی و فرهنگ سازی بشه و به مرور این موارد هم در برمیگیره ، ولی حالا برای من دلیل مخالفت یک سری جالب هست

بعد اونوقت که درباره ختنه صحبت میشه و واضح اسمش گفته میشه حال کسی بهم نمیخوره و بی حیایی نیست ولی این مورد بی حیایی هست 

آدم نمیدونه چی بگه😑😑😑😑

چه جالب ، حالا هم که خود صدا و سیما شروع به گفتن در باب این مسئله کرده تازه اونم در شبکه مربوط به سل ...

اینا اونایین ک تو کار خداهم دخالت میکنن 😂

با قرص لاغری گیاهی کارویل سایز و وزن کم کردم ، تبلیغ نیست فقط تجربه شخصیه خاستم با شما هم درمیون بزارم ♥️♥️♥️

من از دیدنش خیلی شگفت زده شدم و از نظرم جای تبریک داره واقعاً

من اولین باری که در مورد پریود و عوارضش با یکی صحبت کردم و خواستم درکم کنه ۱۵ سال پیش بود و درعین تعجبم درکش براش خیلی راحت بود و توی تقویم علامت هم میزد که یادش نره😅