روزگاری شهر ما ویران نبود/دین فروشی اینقدر ارزان نبود/صحبت از موسیقی عرفان بود/هیچ صوتی بهتر از قرآن نبود/دختران را بی حجابی ننگ بود/رنگ چادر بهتر از هر رنگ بود/دختر با حجب و حیا ، قرتی نبود/خانه فرهنگ ، کنسرتی نبود/مرجعیت مظهر تکریم بود/حکم او عالمی را تسلیم بود/یک سخن بود و هزاران مشتری/آن هم از لوث قرائت ها بری/وای که در سالهای سیاهه دوهزار/کار فرهنگی شده پخش نوار/ذهن صاف نوجوانان محل/پر شده از فیلم های مبتذل/پشت پا بر دین زدن آزادگیست/حرف حق گفتن عقب افتادگیست/آخر ای پرده نشین فاطمه/تو برس بر داد دین فاطمه/بی تو منکر ها همه معروف شد/کینه توزی با ولی مکشوف شد/در به روی رشوه گیران باز شد / دشمنی با نائبش آغاز شد/بی تو دلهامان به جان آمد بیا/کاردها بر استخوان آمد بیا...
جالب بود کار درستیه مردا باید از طبیعت بدن زنا آگاه باشن ک اینقد ماها اذیت نشیم اصنم حال بهم زن نیس شمایی ک مبگی چندشم شد یا حالم بد شد بخاطر اینک همیشه تو مغزت کردن ک اینچیزا جار زدنش عیبه و زشته
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
من اصلا موافق نیستم چون مردا فیزیک بدن زن را که ندارن یک حالت حال بهم زن داره براشون اون دختری که ای ...
چرا فکر یک مرد باید اینجوری باشه
اتفاقا برای اولین بار به منظور فرهنگ سازی خوب بود
همچنین خون عادت ماهانه همان در اثر ریزش لایه داخلی رحم (آندومتر )است ، خون و بافت آندومتر از طریق دهانه رحم و واژن دفع میشود و این اصلا چیز چندش آور و بدی نیست
جالب بود کار درستیه مردا باید از طبیعت بدن زنا آگاه باشن ک اینقد ماها اذیت نشیم اصنم حال بهم زن نیس ...
نه اصلا عیب نمیدونیم ولی ی چیزایی. وهمه جا نباید جار زد که هر خانمی فقط همسر خودش باید شرایطش ودرک کنه نه بقال سر کوچه اون همسرشم بادیدن شرایط خانومش حالا نهایت توضیح خانمش میفهمه دیگه
من همسرم ی اطلاعات ناقصی داشت بعد ازدواج یکمبراش توضیح دادم یکمم خودش دید ک عصبی و بهمریخته میشم دیگه برای همیشه درک میکنه
خدایا شکرت برا اینکه ب بزرگترین خواستم ک ادامه تحصیلم بود رسیدم مهرماه1400 دانشجوام😍😍😍😍😍😍😍😍وزن شروع64200🙁🙁🙁🙁قد160 وزن هدف56😍😍😍😍😍
والله بخدا دیگه این مسخره بازی ها چیه واقعا داریم به کجا میریم خدا به دادمون برسه بخاطر این برنامه نباید خوشحال بود باید تاسف خورد
روزگاری شهر ما ویران نبود/دین فروشی اینقدر ارزان نبود/صحبت از موسیقی عرفان بود/هیچ صوتی بهتر از قرآن نبود/دختران را بی حجابی ننگ بود/رنگ چادر بهتر از هر رنگ بود/دختر با حجب و حیا ، قرتی نبود/خانه فرهنگ ، کنسرتی نبود/مرجعیت مظهر تکریم بود/حکم او عالمی را تسلیم بود/یک سخن بود و هزاران مشتری/آن هم از لوث قرائت ها بری/وای که در سالهای سیاهه دوهزار/کار فرهنگی شده پخش نوار/ذهن صاف نوجوانان محل/پر شده از فیلم های مبتذل/پشت پا بر دین زدن آزادگیست/حرف حق گفتن عقب افتادگیست/آخر ای پرده نشین فاطمه/تو برس بر داد دین فاطمه/بی تو منکر ها همه معروف شد/کینه توزی با ولی مکشوف شد/در به روی رشوه گیران باز شد / دشمنی با نائبش آغاز شد/بی تو دلهامان به جان آمد بیا/کاردها بر استخوان آمد بیا...