2777
2789
خب اومد و یکدفعه پخش شد اصلا تو جمع مهمونی بودی یه فیلم داد با این مضمون خیلی از برنامه ها پزشک ها د ...

ببینید شبکه سلامت ,  شبکه ای هست که به مسائل جنسی هم می‌پردازد ،برای مثال گفتم پارسال پزشک در همین شبکه کاملا واضح درباره اندام جنسی مردان صحبت کرد مجری هم که خانم بود ، آیا اینبار دو نامحرم مقابل هم قرار نگرفتند؟؟ خب پس به قول شما چه. معنی میده ؟ 

من ببینید این به این مسائل از دیدگاه آگاهی و سلامت دیده میشه حالا برای اطلاع رسانی با به شیوه فیلم و انیمیشن روی آورده میشه یا به شیوه شفاف

اصلا چیز بدی نیست  برنامه های شبکه سلامت تماما رویکرد پزشکی و روانشناسی داره ، فقط برای درک بی ...

من اصلا نگفتم خجالت بکشید یا یه چیز غیر متعارفی عزیزم الان روابط زن و شوهر رو ایا میشه پیش پدر بازگو کرد نمیدونم شاید شما میتونید من نمیتونم چیز بدی هم نیست در موردش حرف بزنن نه فیلم بسازن من واقعا حالم بد شد دو تا بازیگر این فیلم رو بازی کردن همین  

روزگاری شهر ما ویران نبود/دین فروشی اینقدر ارزان نبود/صحبت از موسیقی عرفان بود/هیچ صوتی بهتر از قرآن نبود/دختران را بی حجابی ننگ بود/رنگ چادر بهتر از هر رنگ بود/دختر با حجب و حیا ، قرتی نبود/خانه فرهنگ ، کنسرتی نبود/مرجعیت مظهر تکریم بود/حکم او عالمی را تسلیم بود/یک سخن بود و هزاران مشتری/آن هم از لوث قرائت ها بری/وای که در سالهای سیاهه دوهزار/کار فرهنگی شده پخش نوار/ذهن صاف نوجوانان محل/پر شده از فیلم های مبتذل/پشت پا بر دین زدن آزادگیست/حرف حق گفتن عقب افتادگیست/آخر ای پرده نشین فاطمه/تو برس بر داد دین فاطمه/بی تو منکر ها همه معروف شد/کینه توزی با ولی مکشوف شد/در به روی رشوه گیران باز شد / دشمنی با نائبش آغاز شد/بی تو دلهامان به جان آمد بیا/کاردها بر استخوان آمد بیا...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببینید شبکه سلامت ,  شبکه ای هست که به مسائل جنسی هم می‌پردازد ،برای مثال گفتم پارسال پزشک در ه ...

کاش انیمیشن بود 

روزگاری شهر ما ویران نبود/دین فروشی اینقدر ارزان نبود/صحبت از موسیقی عرفان بود/هیچ صوتی بهتر از قرآن نبود/دختران را بی حجابی ننگ بود/رنگ چادر بهتر از هر رنگ بود/دختر با حجب و حیا ، قرتی نبود/خانه فرهنگ ، کنسرتی نبود/مرجعیت مظهر تکریم بود/حکم او عالمی را تسلیم بود/یک سخن بود و هزاران مشتری/آن هم از لوث قرائت ها بری/وای که در سالهای سیاهه دوهزار/کار فرهنگی شده پخش نوار/ذهن صاف نوجوانان محل/پر شده از فیلم های مبتذل/پشت پا بر دین زدن آزادگیست/حرف حق گفتن عقب افتادگیست/آخر ای پرده نشین فاطمه/تو برس بر داد دین فاطمه/بی تو منکر ها همه معروف شد/کینه توزی با ولی مکشوف شد/در به روی رشوه گیران باز شد / دشمنی با نائبش آغاز شد/بی تو دلهامان به جان آمد بیا/کاردها بر استخوان آمد بیا...
ببین تو برنامه های سلامت پزشک های زیادی هست که در مورد اندام جنسی زنم حرف میزنه و در مورد مسائل پریو ...

دلیل عدم پذیرفتن این مسئله این هست که تا الآن در خیلی از افراد. یک سد محکم نسبت به این موضوع بوده و حالا پذیرفتن خلاف  چیزی که سال های سال تفکر غالب جامعه بوده سخت و مشکل هست

مشکل این هست که سریعا دنبال این هستیم که نسبت به یک سری مسائل جبهه گیری کنیم من خودمم گاهی همین طور هستم ولی گاهی کافی هست اندکی از یه زاویه دیگه موضوع رو نگاه کنیم و تحلیل کنیم

دلیل عدم پذیرفتن این مسئله این هست که تا الآن در خیلی از افراد. یک سد محکم نسبت به این موضوع بوده و ...

من اصلا مخالف آموزش و صحبت این مسائل نیستم با اینکه حتی تو شبکه های دیگه هم پزشک هایی بوده که صحبت کرده ولی فیلمش با دو تا بازیگر نامحرم واقعا قشنگ نبود 

[QUOTE=183727688]اصلا فک  کن اینا نامحرم هستن نسبتی باهم ندارن که اینقد راحت دارن صحبت میکنن [/QUOT] 

خیلی از بازیگرای ترکیه مسلمونن چطور همو میبوسن تو فیلم؟

شغلشونه! 

میشه برای رسیدن به اهدافم یه صلوات مهمونم کنی؟ 😘