2777
2789
عنوان

5روزه قهر خونه پدرمم

475 بازدید | 24 پست

5روزه اومدم خونه پدرم

خودم پیشنهاد دادم ک یک هفته از هم دور باشیم

البته قبلش خیلی دعوا داشتیم همشم بخاطر خانوادش،و مادرش ک میخواد منو از چشم همه بندازه و همه جا پشت سرم بد میگه،اونم بیشتر طرف اوناس و نمیخواد بپذیره ک دیگ خودش خانواده داره،اولویتش خانوادشن،تهش گفت برو تو توی ماها بیچاره میشی،برو خودتو خلاص کن،من توی این خانواده بزرگ شدم و نمیتونم کاری کنم ک دل بکندم،برو راحت شی،جفتمون افسردگی گرفتین بچه ها

من روز بعدش غذا درست کردم گفتم بیا بخور،نیومد و گفت نمیخوام نمیخورم،بعدش من خیلی اذیت شدم گفتم ی هفته از هم دور باشیم

الان دلم طاقت نداره😢😢😢😢 دارم میمیرم،دلم براش تنگ شده

شما بودید چیکار میکردید،اینک بگم طی این5روز سراغی ازم نگرفته،و اولین باره ک اینجوری میشه

حالا مادرشوهر داره موش میدونه و ب همه میگ زن....رفته ک طلاق بگیره و داره منو خراب میکنه

میدونم شوهرمم اذیتع ولی غرورش اصلا اجازه نمیده پیش قدم بشه

بالاخره یکیتون باید کوتاه بیاد

علیک سلام  جواب سلام واجبه ها  میگم واجبه  سلام کن عه  زود باش  وگرنه سر پل صراط یقتو میگیرم      ماه مبارک رمضان نیز به اتمام رسید دوست عزیز  یقتو سفت بچسب  دین دین دین   به برکت ماه مبارک شوال ماه مبارک رمضان رو جبران میکنم به ازای هربار سلام نکردن دوباره یقه شما گرفته میشود  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من باشم یا مشکل رو درست و حسابی حل میکنم یا جدا میشم.

این که نمیشه زندگی.

میگفتی نیازی به دل کندن از خانوادت نیست فقط کمی مدیریت نیازه.

سعی کن با رفتن پیش روانشناس و صحبت کردن حل کنید مشکلات رو چون خودش پذیرفته که بهت میگه اینا همینجورین و برو خودتو نجات بده.پس مرحله اول یعنی پذیرش رو رد کرده.

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛

من باشم یا مشکل رو درست و حسابی حل میکنم یا جدا میشم. این که نمیشه زندگی. بگو نیازی به دل کندن از ...

من خودم ساده بودم سیاست بازی نکردم،ولی الان فهمیدم چیکار کنم،فقط نمیدونم پیش قدم بشم یا ن

نمیدونم من که 

تو که میدونی طاقت نداری چرا پا میشی میری خونه بابات 

برگردی فردا پس فردا سر کوچکترین بحث میگه برو خونه بابات ،چون میدونه تو برمیگردی

از ی طرفم ممکنه شوهرتو اینجوری نباشه

ولی میگم تو شوهرتو بهتر میشناسی

کاری که میدونی درسته رو انجام بده

من خودم ساده بودم سیاست بازی نکردم،ولی الان فهمیدم چیکار کنم،فقط نمیدونم پیش قدم بشم یا ن

پیش قدم نشو واقعا درست نیست.

بزار حداقل خودش بیاد جلو.

اگه تو پیش قدم بشی دیگه از نبودنتم نمیترسه و میگه این خودش برمیگرده

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛