2777
2789
عنوان

🍃🌸سیزده بدر🌸🍃

134 بازدید | 7 پست

سلام دوستان👋🏻❤

سیزدتون بِدَر🤗

🍃سیزده بدر، سال دگر🍃

🌸کرونا نباشد در وطن🌸

🍃از عشق و مهر و عاطفه🍃

🌸قلبی نباشد بی اثر🌸

🍃خاموش و سرد و ناامید🍃

🌸هرگز نباشد یک نفر🌸

💖🍃سیزده بدر مبارک🍃💖

راستی سیزده بدر کجا رفتین🤔؟

شکوفه های باغمونو نگا تروخداااا😍😍 (به قول ما مازنی ها 🌸تی تی🌸)

🌷عظمت خدارو میشه توشون دید🌷

یه کار اینترنتی با درامد عالییی دارم.اگر کسی مایل به همکاری هست پیشنهاد دوستی بده تا براش توضیح بدم چون شرکت فعلا جذب داره و اینکه این کار به سرمایه اولیه هم نیاز نداره و تو شروع کار هیچ پولی ازتون گرفته نمیشه                           امضا موقت(به دلیل جذب موقت شرکت)
ای جان چه خوشگل 

😍❤

یه کار اینترنتی با درامد عالییی دارم.اگر کسی مایل به همکاری هست پیشنهاد دوستی بده تا براش توضیح بدم چون شرکت فعلا جذب داره و اینکه این کار به سرمایه اولیه هم نیاز نداره و تو شروع کار هیچ پولی ازتون گرفته نمیشه                           امضا موقت(به دلیل جذب موقت شرکت)

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اینم شکوفه ی باغ ما😍

وایییییییییی چه طبیعت زیبایی عزیزم🤩🤩😍😍😍

خوش بگذره بهتون❤💋

اینم شکوفه های باغ ما .البته برای دو روز پیش هست

چه خوشگلنننننن😍😍من عاشق طبیعتم

شما هم مثل ما باغ هلو دارین پس🤩ایشالله محصولاتتون امسال زیاد باشه🙏🏻💖