2777
2789
عنوان

بچه ها تروخدا، کی سررشته داره از گیاه و گلدونای آپارتمانی😫

| مشاهده متن کامل بحث + 3366 بازدید | 28 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فیکوس به شدت به بی آبی، گرما و آبیاری بی نظم واکنش نشون میده. زمان آبیاریش را دقیق کنید مثلا بسته به نیاز گیاهتون شنبه و چهارشنبه ساعت ۱۰ صبح. 

بعدم اینکه خاکش باید همیشه مرطوب باشه. یعنی نگذارید خشک بشه بعد تازه آبیاری کنید همیشه حواستون باشه که خاکش خشک نشه.

در کل گیاهیه که به توجه نیاز داره اینکه برید مسافرت و چندین روز بی آب بمونه، یا به هردلیلی فراموشش کنید باعث میشه اصطلاحا قهر کنه و برگهاش شروع به قهوه ای شدن و ریختن کنند

یکی از دلایل اینه :

این مشکل معمولا به علت سرد بودن هوا بروز میکن.در صورت ایجاد این مشکل گیاه را به مکان گرم تری منتقل کنید.

یکی دیگه هم اینه :

دلیل آن رطوبت کم محیط یا غبارپاشی در زیر نور مستقیم آفتاب است.

برای زندگی من😔  و زندگی خودت و آخرتت  لطفا ۵ تا صلوات بده خوشگل جونم  😌😜😛،  مرسی ... بعد برو پایین ...                                                                                            😍😍😘منو تو تاپیک های دعوا و عکس تگ کنید بازم مرسی 😍😍😂😂                                                                          اگه میخوای به محیط زیست کمک کنی به من درخواست دوستی بده قربونت 😍😍😍😘😘        در زمینه مشکلات گیاهان آپارتمانی و تکثیرشون هم میتونم (( تا حد توانم )) کمک کنم😍😍😝😝😝🤗😇
یکی از دلایل اینه : این مشکل معمولا به علت سرد بودن هوا بروز میکن.در صورت ایجاد این مشکل گیاه را ب ...

نه غبارپاشی نشده اصلا

شاید جاش سرده

فروشنده گفت گاهی پنجره رو باز کن هوا بخوره که قارچم نگیره

شاید باد بهش خورده😄

نه غبارپاشی نشده اصلا شاید جاش سرده فروشنده گفت گاهی پنجره رو باز کن هوا بخوره که قارچم نگیره شای ...

باد ملایم براش خوبه عزیزم 😉

امتحان کن اگه درست نشده که برو به گل خونه توضیح بده بهت قارچ کش بده ☺️

برای زندگی من😔  و زندگی خودت و آخرتت  لطفا ۵ تا صلوات بده خوشگل جونم  😌😜😛،  مرسی ... بعد برو پایین ...                                                                                            😍😍😘منو تو تاپیک های دعوا و عکس تگ کنید بازم مرسی 😍😍😂😂                                                                          اگه میخوای به محیط زیست کمک کنی به من درخواست دوستی بده قربونت 😍😍😍😘😘        در زمینه مشکلات گیاهان آپارتمانی و تکثیرشون هم میتونم (( تا حد توانم )) کمک کنم😍😍😝😝😝🤗😇