2777
2789
عنوان

مامانا نی نیم تازه چند روزه بدنیا اومده خیلی میخوابه....

| مشاهده متن کامل بحث + 896 بازدید | 96 پست
اول دستوپاشو تکون بده یکم ببین اگه واکنش نشون داد یعنی حالش خوبه ولی اگه شل و ول بود یعنی داره ضعف م ...

الان زدم واکنش نشون داد

میشه برای سلامتی نی نیم‌ یه صلوات بفرستی🙏انشالله همه ی منتظرا به حاجتشون برسن،الهی امین🙏

نوزاد حدود۱۶ساعتی در روزو خوابه

من پرستارم.وقتی وارد این رشته شدم به خودم قول دادم همیشه عشق و محبت بدم به همه اون کسایی که دردمندن و بهم احتیاج دارن :)پس فکر نکنین کادردرمان همشون عصبی و بداخلاقن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان زدم واکنش نشون داد

قصد داری نصفه شبی دیوونمون کنی😍😍

برو دیگه الان من چطوری بزام اخه

لایکم نکنید:) دختری در من ساز امیدواری مینوازد♡. (کاربری چهارمم) اقایون درخواست دوستی ندن قبول نمیکنم ممنون♡
الان زدم واکنش نشون داد

ببین انگشت شست و انگشت وسطتوبهم بچسبون بعد با انگشت وسطت یدونه بزن

آروم نزن 

من پرستارم.وقتی وارد این رشته شدم به خودم قول دادم همیشه عشق و محبت بدم به همه اون کسایی که دردمندن و بهم احتیاج دارن :)پس فکر نکنین کادردرمان همشون عصبی و بداخلاقن
پوشکش روباز کن حتما سعی کن بهش شیر بدی پسر منم آب بدنش کم شده بود چون تو دستگاه هم میذاشتیم واسه ز ...

من رگه های نارنجی بود

خون چطوریه؟

میشه برای سلامتی نی نیم‌ یه صلوات بفرستی🙏انشالله همه ی منتظرا به حاجتشون برسن،الهی امین🙏
چون امروز تو جیشش رگه های نارنجی دیدم بخاطر کمبود اب بدنشه، باید ختما شیر بخوره

بهش شیرخشک آپتامیل بده 

بدن بچت کم آب شده

الهی خوشی هم قدم باشه باتو ...الهی که چشمام نبینه غماتو ...الهی نبینم که بی تکیه گاهی ... فقط شادیاتو ببینم الهی  ❤🌸🌹🌺      میشه برا سلامتی پسرم 🐣 و ظهور امام زمان (عج) دو تا صلوات بفرستی... مرسی😍😘
عزیزم اون فعلا تنها کاری که از دستش برمیاد خوابیدنه راحتش بزار

نه عزیزم بایدشیربده مگه نه قندش افت میکنه نمیتونه مک بزنه اونم خیلی بده 

چق____________درسخته منطقی فکرکنی....... وقتی احساساتت داره خفت میکنه....... 
خانومی چیکار کردی نی نیت پسر شد،منم دوست دارم پسر داشته باشم؟

هیچ کاری نکردم عزیزم ،چون ناخواسته باردارشدن