2777
2789
عنوان

مامانا نی نیم تازه چند روزه بدنیا اومده خیلی میخوابه....

| مشاهده متن کامل بحث + 896 بازدید | 96 پست
علتش چیه؟ منم اروم پر خواببب بودم 😂

مجردم اینو تو اینترنت خوندم که گفتم بچه های داداشمو خواهرم هم اینطوری بودن

اخه نوزاد تو شکم مادر هم کلا خوابه احتمالا وقتی دنیا میاد تا یک ماه هنوز اپدیت نمیشه 😍😀

لایکم نکنید:) دختری در من ساز امیدواری مینوازد♡. (کاربری چهارمم) اقایون درخواست دوستی ندن قبول نمیکنم ممنون♡
بزار بخابه گوگولی مگولی. خابش میاد گشنش نیست دیگه. تا گشنش بشه بیدار میشه خودش. اگرم خیلی خواستی می ...

میزارم اززبس غرق خوابه متوجه نمیشه

میشه برای سلامتی نی نیم‌ یه صلوات بفرستی🙏انشالله همه ی منتظرا به حاجتشون برسن،الهی امین🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نی نیت همونه که عکسشو گذاشتی؟😍😋

لایکم نکنید:) دختری در من ساز امیدواری مینوازد♡. (کاربری چهارمم) اقایون درخواست دوستی ندن قبول نمیکنم ممنون♡
عاخی قدمش مبارک حتما کاری کن ک شیر بخوره وگرنه قندش میوفته و بدنش کمبود آب پیدا میکنه خدای نکرده..پ ...

من باز از اینور بوم افتادم 

امشب کلی گریه کردم

میشه برای سلامتی نی نیم‌ یه صلوات بفرستی🙏انشالله همه ی منتظرا به حاجتشون برسن،الهی امین🙏

وای نگو نگو دلم ضعف رفت بخدا نصفه شبی یه نینی من از کجا بیارم. ای خدا. وای چقدر هوس کردم. ای جونه دلم

خدایا کاش هیچوقت یادم نره تو واسم چه کارهایی که نکردی
عزیزم همینجور که خوابه بذارش زیرسینه نوک سینه رو به لباش بزن کم کم خودش میگیره   خودتو نگر ...

خیلی خابالویه اصن انگار نه انگار

خیلی خابالویه اصن انگار نه انگار

پسر داداش منم اینطوری بود

اول دستوپاشو تکون بده یکم ببین اگه واکنش نشون داد یعنی حالش خوبه ولی اگه شل و ول بود یعنی داره ضعف میکنه یدونه محکم بزن کف پاش صداش درمیاد سینتو بذار دهنش و فکشو ماساژ بده 

من پرستارم.وقتی وارد این رشته شدم به خودم قول دادم همیشه عشق و محبت بدم به همه اون کسایی که دردمندن و بهم احتیاج دارن :)پس فکر نکنین کادردرمان همشون عصبی و بداخلاقن
مجردم اینو تو اینترنت خوندم که گفتم بچه های داداشمو خواهرم هم اینطوری بودن اخه نوزاد تو شکم مادر هم ...

اخه من بقیه رو دیدم خیلببیی گریه میکنن یکسره بیدار میشن ونگ ونگ من گریه ای هم نبودم 😐😀😀

پوشکش روباز کن حتما سعی کن بهش شیر بدی پسر منم آب بدنش کم شده بود چون تو دستگاه هم میذاشتیم واسه ز ...

شیر خشک بدم بازم شیر خودمو میخوره؟

میترسم دیگه نخوره

اخه من بقیه رو دیدم خیلببیی گریه میکنن یکسره بیدار میشن ونگ ونگ من گریه ای هم نبودم 😐😀😀

من هرکیو دیدم کلا خواب بوده