2777
2789
عنوان

دخترا تو جمع خونواده روسری میپوشید یا نه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1729 بازدید | 44 پست

توی خونواده پدریم نه ولی تو خونواده مادریم اره.چمدبار نپوش همونطوری که اون موقع عادت کرده الانم عادت میکنن بنظرم دیگه بزرگ شدی و پوشش و لباسای تو به هیچکس دیگه مربوط نمیشه هرجوری که راحتی بپوش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

توی خونواده پدریم نه ولی تو خونواده مادریم اره.چمدبار نپوش همونطوری که اون موقع عادت کرده الانم عادت ...

همون چند باره... 

چجوری خونوادمو راضی کنم که میخوام نپوشم‌؟

اخه قطعا اگه بخوام یهو نپوشم باید تو مهمونی جایی باشه! اگرم مهمونی باشه و من اینجوری حرف بزنم دعوا م ...

خب تو مهمونی نگو

نمیدونم خودت بهتر میشناسیشون

آلیس در سرزمینِ نی نی سایت«کاربری دست دونفره»
میتونم تصمیم بگیرم ولی متاسفانه نمیتونم عملی کنم....

به شوخی و خنده بگیر من بار اول جلوی شوهرخ‌الم چندسال پیش نمیدونستم چجوری حجاب رو بندازم لباس سنگین پوشیدم اومدم با حالت خنده گفتم امروز اذن خداوندی اومده بیحجاب باشم، فقط امروز میتونین موهای منو ببینین بقیه هم کلی خندیدن و تموم شد

هرکی دلش گرفته بیاد پیش خودم، بتونم کمک میکنم♥️
همون چند باره...  چجوری خونوادمو راضی کنم که میخوام نپوشم‌؟

ببین اگه ازشون اجازه بگیری یا بخوای رابیرون کنی خب اونام فکر میکنن حق اوناست و میگن نه‌.میگم که باید قانون شکنی کنی دیگه میخوان چیکار کنن جز چهار تا دعوا ولی بعدا کمکم عادی میشه خود من کلاس چهارم پنجم چادری بودم اما الان کاملا راحتم چون کمکم برداشتم و از کسی اجازه نگرفتم اگه اجازه میگرفتم مامانمینا مطمعنا میگفتن نه و دیدشون نسبت بهم عوض میشد بعدم حق مسلم خودشون میدکسنتن که من چی میپوشم کمکم بردار مثلا رفتی خونشون برو اتاق شالتو درار بیا بیرون یا سرت بزار باشه چند بار که افتاد اهمیت نده و دیگه کمکم بردار

23

ببست و سه سالتهه یکم جرعت داشته باش من ۱۷ سالمه و نمیزارم هیچکس چیزی بگه بهم با اینکه خیلی خونوادم مذهبی.کمکم جرعتتو ببر بالا و نزار برات تصمیم بگیرن بلاخره دیگه یه بچه نیستی و یه ادم بالغی

ببین اگه ازشون اجازه بگیری یا بخوای رابیرون کنی خب اونام فکر میکنن حق اوناست و میگن نه‌.میگم که باید ...

اره همین کم کم خوبه👌🏻

اینکه افتاد سرم نکنم هم خوبه👌🏻

مرسی عزیزم راهنماییت عالی بود

حالا اگه عمل کرد میام بهت میگم😅❤️

من متاهلم شوهرم نمیذاره نپوشم 

تو فامیل هم همه میپوشن

میشه لطفا واسه خونه دار شدنمون و حل مشکلاتمون یه دعا یه صلوات یا هرچی که دوست داشتین انجام بدین 😊😊😊دوستای خوبم امیدوارم و از ته دلم میخواد شما هم به ارزوهای قشنگتون برسین و اگر مشکلی دارید برطرف شه😇😇😇