2777
2789
عنوان

دخترا تو جمع خونواده روسری میپوشید یا نه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1729 بازدید | 44 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من فامیل های پدری مذهبی ان جلو همه حجاب دارم فامیل مادری اونایی که خودشون آزادن دیگه منم حجاب ندارم. اولش مامانم پمژپذیرفت ولی بعد براش توضیح دادم که من جلو عالم و آدم بی حجابم فامیلا هم خودشون آزادن خوب ریاکاری دیگه برای چی. 

هرکی دلش گرفته بیاد پیش خودم، بتونم کمک میکنم♥️
خب الان دیگه نیاز به اجازه نداری چیزی بهشون نگو و تو حمعای خونوادگی بی روسری بیا

اخه میترسم روسری نپوشم بعد بابام یهو گیر بده

اون موقع دیگه دوباره بخوام برم بپوشم ضایس

چجوری ؟ من الان حجابم عادیه  نه اینکه چادر سر کنم

اگه جمع فامیلی حجاب دارن به نظر من حجاب کن خودت راحت تری. تو اجتماع خودت و دوست و رفیقات هرطور میخوای باشی باش ولی تو جمع خانوادگی اصول خانوادت رو رهایت کن

من فامیل های پدری مذهبی ان جلو همه حجاب دارم فامیل مادری اونایی که خودشون آزادن دیگه منم حجاب ندارم. ...

از اولش حجاب نداشتی؟ 

یا یه تایمی گذاشتی کنار؟ 

اگه گذاشتی کنار چجوری؟

اگه جمع فامیلی حجاب دارن به نظر من حجاب کن خودت راحت تری. تو اجتماع خودت و دوست و رفیقات هرطور میخوا ...

نه بقیه هیچ کس حجاب نداره فقط من

ولی خب این اصول خونواده ای که میگی... بابام نمیذاره حجاب نداشته باشم... 

.
از اولش حجاب نداشتی؟  یا یه تایمی گذاشتی کنار؟  اگه گذاشتی کنار چجوری؟

چرا اولش داشتم. قبلش هم سفت نمیگرفتم ولی چیز عجیبی نبود فقط برنامه میریخت این سری که خالم اینا اومدن نمیپوشم. دیگه هم نمیپوشیدم

اخه میترسم روسری نپوشم بعد بابام یهو گیر بده اون موقع دیگه دوباره بخوام برم بپوشم ضایس

اولا که فک نکنم گیر بده

ولی داد فوقش بگو اختیار پوششم به خودمه و بازم نپوش

آلیس در سرزمینِ نی نی سایت«کاربری دست دونفره»
نه بقیه هیچ کس حجاب نداره فقط من ولی خب این اصول خونواده ای که میگی... بابام نمیذاره حجاب نداشته با ...

خوب اگه کسی حجاب نداره خدایش زور داره. سنت هم کم نیست میتونی واسه حجابت تصمیم بگیری