2777
2789
عنوان

گلوی پسرم بند (تول) شده😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 920 بازدید | 82 پست
اخه از کرونا میترسم

حق داری 

ولی اگر نبری ام بچت گناه داره .دلتو بزن ب دریا ببر 

همین پریروز خواهرشوهرم دخترشو برد 

چ میشه کرد 

اونایی ک رد میکنن رو من قبول ندارم چون گلوی بچه زخم میشه  والبته ممکنه اصلا رد هم نشه 

کاربر قدیمی ام رمز عبورمو یادم رفته خیلی ناراحتم😪😪😪برای شفای بیماران کرونایی صلوات🙏

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسر من گاز میگیره😭ادرس و شماره تلفن میدی گلم

نه نگران نباش این شغلش اینه یه چیز میگم یه چیز میشنوی،ببر خوب شد ان شاالله برای شفای من دعا کن،

برو جاده محمد شهر مستقیم به سمت ماهدشت که میری یه محلیه اسمش ولد آباده ،خیابان فردوسی سرش فروشگاه نخله میری داخل دقیق یادم نیست اسم کوچش از کوچه های سمت چپیه 

اسم مرد نوروزعلی دین محمدلو به هرکس بگی میشناسه، شک نکن ببر پسرتو

خانما بچه هاتون بی اشتها شدن  بد قلق شدن  اب دهنشونو سخت قورت دادن .حالتای سرماخوردگی دا ...

دقیقا اینا علایمشه و دکترا قبول ندارن منم برم واسه پسرم در اوردن

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرام  یه صلوات بفرستید💙💙

بچه ی خوار منم تند تند تول میشد ، همش میبردن درمیاوردن ، بعد دیگه به اونی که تول در میار گفت میبندم ...

سلام عزیزم...من همچنان منتظرم ک شما آدرس و شماره اون خانومو از خواهرت بگیری و برام بزاری لطفا🙏

سلام عزیزم...من همچنان منتظرم ک شما آدرس و شماره اون خانومو از خواهرت بگیری و برام بزاری لطفا🙏

سلام خوب هستین من شرمنده شما شدم ببخشید ، همچنان میخواید آدرسو ، امشب با شوهرم خودم رفتم چون اسم کوچشو نمیدونستم