2777
2789
عنوان

گلوی پسرم بند (تول) شده😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 919 بازدید | 82 پست
شماره طرفو بدم میبری بچتو؟ تو آدران هستش  من از تهران میبرم بچمو  ی خانمه  انجامم ...

عزیزم برای منم بفرست احساس میکنم بچه ام نمیتونه خوب نفس بکشه انگار چیزی داخلشه من فکر میکردم پولیپه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اجی منم‌گاهی میگ ی چیزی تو گلومه بعدم خودش درش میاره ولی خب دکتزا بیشتر میفهمن‌گلم

راست میگه دکترا قبول ندارن من پسرم یک ماه تو تب سوخت و عذاب کشید و دکترا نفهمیدن از چیه چندین بار دکتر بردم 

دیگه اخرین بار بردم گفتن تبش خیلی بالاست و باید بستری شه بدون اینکه دلیلشو بفهمن 

ولی بعد اینکه بردم پیش خانومه و در آوردم از گلوش دوروزه خوب شد

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرام  یه صلوات بفرستید💙💙

ممنونم😭🙏

09355356972,

ببین تو کرج دستت ب جایی بند نشد 

ب این شماره زنگ‌بزن 

شماره پسرشه 

ببین حاج خانم اگر هست ک البته همیشه هست ببر بچتو 

آدرس بگیر ببر .ب کرج زیاد دور نیست .ارزش داره 

من خودم از تهران میرم 

۲۰ تومنم میگیره همش 

خیلی خِبره است و تمیز

کاربر قدیمی ام رمز عبورمو یادم رفته خیلی ناراحتم😪😪😪برای شفای بیماران کرونایی صلوات🙏
راست میگه دکترا قبول ندارن من پسرم یک ماه تو تب سوخت و عذاب کشید و دکترا نفهمیدن از چیه چندین بار دک ...

🤔🤔🤔چ‌جالب

دیگ‌سعی میکنم‌کمتر بیام متاسفانه تعداد کسایی ک کسی نبوده رو ادبشون‌کار کنه زیاد شده....اَگع رو اعصـاب مَ راع بِریع 🚶روعــہ جِنــازَط پیــادع رَوےمیڪنَـم👊✌☺ ....... پادشاه جهنم خودت باش نه کارگر بهشت دیگران👍😵

خانما بچه هاتون بی اشتها شدن 

بد قلق شدن 

اب دهنشونو سخت قورت دادن .حالتای سرماخوردگی داشتن 

زیر چشمشون کبود شد 

دهنشون بو گرفت 

تب کردن 

اینا علائم تول شدنه 

دکترا اصلا قبولش ندارن فقط چرک خشک کن میریزن تو حلق بچه ها

دور از جون بچه هاتون اگر این مدلی شدن ببرینشون  پیش تولگیر 

کاربر قدیمی ام رمز عبورمو یادم رفته خیلی ناراحتم😪😪😪برای شفای بیماران کرونایی صلوات🙏