2777
2789
عنوان

جراحی قوز بینی کرمانشاه

290 بازدید | 19 پست

سلام من بینیم قوز داره و البته کشیده س

میخوام عمل کنم 

کسانی که کرمانشاه یا همدان عمل کردین  کدوم دکتر رو می پسندین و کار کدوم دکتر بنظرتون خوبه و مشکل تنفسی نداره؟

برام مهمه که مشکل تنفسی پیدا نکنم 

خواهش میکنم اگر چیزی میدونید کمکم کنید ممنون

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مشکلی نداری؟ تو سایتا دیدم درمورد دکتر بهنود و جنابی نظرات دوگانه ای بود  شما دماغتون گوشتی ب ...

ن خداروشکر مشکلی ندارم..اره بینیم گوشتی بود خیلیم راضیم...من خونمون اهواز بود اومدم همدان عمل کردم..چون دیابت داشتم هر دکتری قبول نمیکرد

السلام علیک یا بقیه الله عجل الله تعالی و فرجه                   ....به جمع👈مشق انتظار👉بپیوندید

دکتر خسروشاهی 

چندنفر عمل کردن از آشناها 

عالی نیست ولی خوبه هیچ مشکل تنفسی و ایناهم پیش نیومده براشون 

بینی گوشتی رو بهتر درآورده بنظرم

خیلی وقتا مردم در مورد سفر به گذشته فکر میکنن و نگران یه تغییر تصادفی تو زمان حال هستن                                اما هیچکس تو زمان حال فکر نمیکنه که بتونه آینده خودش رو به طور اساسی تغییر بده...!  
خداروشکر  بابت مشکل تنفسی خیلی میترسم

ن بابا انشاءالله ک چیزی نمیشه..یکی از فامیلامون پیش‌بهنود عمل کرده بود سوراخاش قرینه نیستن و دوباره رفت واسه ترمیم..

السلام علیک یا بقیه الله عجل الله تعالی و فرجه                   ....به جمع👈مشق انتظار👉بپیوندید

دکتر جلیلی خیلی عالیه

من دوتا خواهرام پیشش عمل کردن اصلا مشکل تنفسی و اینا ندارن. بعد چون خواهرام طبیعی خواستن ی بینیشون کاملا شیک و طبیعی شده

(البته باید همه چیو بهش کامل بگی یعنی هرچی که میخوای)

آدما تو تاریکی از تنهایی نمیترسن ازینکه تنها نباشن میترسن:)
دکتر جلیلی خیلی عالیه من دوتا خواهرام پیشش عمل کردن اصلا مشکل تنفسی و اینا ندارن. بعد چون خواهرام ط ...

دماغشون چی بود ؟ استخوانی؟

کی عمل کردن؟با هزینه چقدر؟

دماغشون چی بود ؟ استخوانی؟ کی عمل کردن؟با هزینه چقدر؟

خواهر بزرگم ۱۰ماه پیش حدود ۸ تومن بینیشم تقریبا گوشتی بود

اون یکی خواهرمم ۵ ماه پیش حدود ۱۰ تومن بینیشم استخونی بود

آدما تو تاریکی از تنهایی نمیترسن ازینکه تنها نباشن میترسن:)
بین فصیحی و کریمی و بهنود و جنابی گیرم 😞

حقیقتا ندیدم کاراشونو از نزدیک 

ولی پیشنهاد میدم حتما حضوری بری مطب و با بیمارا حرف بزنی و از نزدیک ببینی نمونه کارهاشو

خیلی وقتا مردم در مورد سفر به گذشته فکر میکنن و نگران یه تغییر تصادفی تو زمان حال هستن                                اما هیچکس تو زمان حال فکر نمیکنه که بتونه آینده خودش رو به طور اساسی تغییر بده...!