فردارو بازم کوفتم میکنه ۱۵ روز قهر تو ماشین میخوابه تازه زده تو سرم عوض معدرتخواهیشه عیدم قهر بود سیزده بدرم قرار کوفتمون کنه یه چشم خون بشه یه چشم اشک بیجاره بچه طفل معصومم چیکار کنم بمونم خونه
خدایا این فرشته کوچولو رو بعد ۱۴ سال با این زلزله و تنش عصبی و لخته برام نگه دار خدایا تنها امیدمه بخاطر این بچه ۱۲ بار عمل رفتم خدایا از جونم گذشتم چه شماتتا که نشنیدم برام نگهش دار یا ارحم الراحمین
تو همچین وضعیتی نگران نظر دیگرانی ؟ اشتباه نکن من دیگه مدت هاست چیزی رو مخفی نمیکنم م ...
اخه ادم سر خونشو بریزه بیرون که دهن به دهن میچرخه رسوا میشه مامانم خیلی احساسی همش میگه دیت این مرد دق کردی منم دق دادی بفهمه سیزده خراب میشه
خدایا این فرشته کوچولو رو بعد ۱۴ سال با این زلزله و تنش عصبی و لخته برام نگه دار خدایا تنها امیدمه بخاطر این بچه ۱۲ بار عمل رفتم خدایا از جونم گذشتم چه شماتتا که نشنیدم برام نگهش دار یا ارحم الراحمین
اصلا بی محلی سرش نمیره شده دوماهم تو ماشین خوابیده اصلا سرش نمیره عید اصلا به بچشم حسی نداره من سهلم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!