2777
2789

من شیش ماهمه یکم درد واژن و کمر دارم میترسم دهانه زحمم باز شده باشه ولی خب لکه بینی ندارم

من ریخته ام در رگِ توشیره جان؛هی چرخ بزن درمن ودل رابتکان ؛ این همنفسی چه حس و حالی دارد؛درپیکرمن دوقلب دارد ضربان❤

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

برا من ۱۴هفتمه درد میکنه شکم و رحمم 

لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده    عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده
برو مرکز بهداشت کنترلت کنند از نظر انقباضات رحمی و زایمان زودرس

انقباض ندارم

من ریخته ام در رگِ توشیره جان؛هی چرخ بزن درمن ودل رابتکان ؛ این همنفسی چه حس و حالی دارد؛درپیکرمن دوقلب دارد ضربان❤
این دردا عادیه، مگه اینکه شدید و مداوم باشه

شدید نیست ولی دوروزه دارم حس میگنم زیاد تحرک کردم

هردوش تو بارداری عادیه  چرا فکر میکنی باز شده؟

اخه دوروزه دارم ولی خییییلی کم.میگم شاید تحرگم زیاد بوده

منم درد داشتم دکتر رفتم گفت اگر فشار رو به بیرون یا انقباض نداری طبیعیه گفت شیاف پرژسترون بزار اگه ا ...

فشار ندارم ولی درد خیلی کم دارم

خب بازم به باز شدن رحم ربطی نداره.

طول سرویکس چی؟ممکنه کم شده باشه بخاطر تحرک؟دفعه اخر ک ۵ اسفند رفتم انومالی طول سرویکسم ۴۰ بود

طول سرویکس چی؟ممکنه کم شده باشه بخاطر تحرک؟دفعه اخر ک ۵ اسفند رفتم انومالی طول سرویکسم ۴۰ بود

اینو واقعا اطلاعی ندارم دکترت گفته نرماله

آدمی که شمارو نصیحت میکنه در واقع داره با خودش تو گذشته صحبت میکنه🎭