2777
2789

از خاطرات روز ۱۳ بدرتون تعریف کنید

اینکه چکارا میکردین هرساله چه بازیایی چه کارایی😁از خوش گذرونیاتون بگین خلاصه😃

هیچوقت ۱۳ بدر بیرون نرفتم

چون ن مامانم خونه بود ن بابام

هوعف

علیک سلام  جواب سلام واجبه ها  میگم واجبه  سلام کن عه  زود باش  وگرنه سر پل صراط یقتو میگیرم      ماه مبارک رمضان نیز به اتمام رسید دوست عزیز  یقتو سفت بچسب  دین دین دین   به برکت ماه مبارک شوال ماه مبارک رمضان رو جبران میکنم به ازای هربار سلام نکردن دوباره یقه شما گرفته میشود  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خیلییییی دوران شیرینی بود😉همه چیمون بازی بود.واسه هرچیزی شاد بودیم.نمیدونستیم غم چیه😎😓

ضعیف نیستم اما وقتی حرف تو میشود گریه امانم را میبرد،دلتنگتم آبجی💔                                         
اخیییی⁦☹️⁩ چرا؟شیفت کاری داشتن؟؟

برا مامانم ک کلا مهم نیستم همیشه این موقع سرکارشه

هیچوقت بخاطر من از کارش نزد

بابامم ک شیفت کاریش زیاده گرچه میتونه سرکار نره چون دست خودشه

ولی بازم من براش مهم نیستم!

امسالم کلی برنامه ریختم با داداشم بریم اونم بخاطر کرونا شیفتاش سنگینه😪

علیک سلام  جواب سلام واجبه ها  میگم واجبه  سلام کن عه  زود باش  وگرنه سر پل صراط یقتو میگیرم      ماه مبارک رمضان نیز به اتمام رسید دوست عزیز  یقتو سفت بچسب  دین دین دین   به برکت ماه مبارک شوال ماه مبارک رمضان رو جبران میکنم به ازای هربار سلام نکردن دوباره یقه شما گرفته میشود  
خیلییییی دوران شیرینی بود😉همه چیمون بازی بود.واسه هرچیزی شاد بودیم.نمیدونستیم غم چیه😎😓

دقییییقا⁦☹️⁩نه درگیری ذهنی نه مشکلی نه مشغله خاصی,

کیفشو میبردیمااا😁

برا مامانم ک کلا مهم نیستم همیشه این موقع سرکارشه هیچوقت بخاطر من از کارش نزد بابامم ک شیفت کاریش ...

آخ نگو اینجوری عزیزممممم

قطعا اینجوری که فکر می‌کنی نیست مگه میشه مهم نباشی واسشون 

توی اینجور روزی خودت تنها میمونی خونه؟

آخ نگو اینجوری عزیزممممم قطعا اینجوری که فکر می‌کنی نیست مگه میشه مهم نباشی واسشون  توی اینجو ...

ن بابا کلا کارشون واسشون مهم تر از بچشونه😂

مثلا داداشم پیشمه ک اونم یا خوابه یا بیمارستان

البته حق میدم بش شیفتاشون خسته کنندس

آره واقعا،حیف دوران کوتاهی بود.باحالیش این بود که آرزو داشتیم بزرگ بشیم.😐چ فکری میکردیم اون زمان😑

الان آرزوم اینه که برگردم به گذشته که بزرگترین مشکلم این باشه که ی جایی قایم بشم که کسی منو پیدا نکنه که بخوام چشم بزارم.😎😆😂😅😣

هییییی خدآ

ن بابا کلا کارشون واسشون مهم تر از بچشونه😂 مثلا داداشم پیشمه ک اونم یا خوابه یا بیمارستان البته ح ...

دیگه اونام کار میکنن که شما توی رفاه باشین دیگه😁

آخی خسته نباشه واقعا هرکاری توی بیمارستان سخته

ولی بنظرم تو برو یه عالمه فیلم و انیمیشن دانلود کن تخمه و تنقلاتم بردار بشین نگاه کن و حالشو ببر😁😃کلیم کیف میده

آره واقعا،حیف دوران کوتاهی بود.باحالیش این بود که آرزو داشتیم بزرگ بشیم.😐چ فکری میکردیم اون زمان😑 ...

اخخخخخ گفتیاااااا 

این چه آرزویی بود میکردیم اون موقع خدایی🙄😂کِیف روزارو میکردیم یعنیاا

سر چه چیزای کوووچیکیم درگیری داشتیم😂😂

دیگه اونام کار میکنن که شما توی رفاه باشین دیگه😁 آخی خسته نباشه واقعا هرکاری توی بیمارستان سخته و ...

خب رفاه به چه قیمتی😁

آره خسته میشن🙁

نه بابا باید درس بخونم🤦‍♀️😂

خیلییییی خوب لامصب.

الان دوس دارم فقططططططط حال و هوای بچه گی هامو داشته باشم😉😉