2777
2789

از من به شما نصیحت اصلا لیپ گلاس استیکی فشاری شیگلمو نخرید:/

بچه ها من خیلی دوست داشتم یکی از محصولات شیگلمو تست کنم از قضا از لیپ گلاس استیکی فشاریش خوشم اومد گرفتم،۶۸۰ تومنم پولشو دادم،خدا شاهده دو ماهم نیست گرفتم دیدم همین دیروز تموم شد،انقد شوکه شدمااااا گفتم آخه لامصب این قیمت این همه تعریف چرا آنقدر کم داره توش؟بعد جدای از اون نرم کنندگیش و براقیتش یه چیز خیلیییییی عادیه که به نظرم یه لیپ گلاس ۲۰۰,۳۰۰ تومنی هم میتونه به راحتی به پاش برسه،و یه موضوع دیگه که هست اینه که من خوشحال شدم حداقل میتونیم رژ آب کنم بریزم تو پوکش دوباره ازش استفاده کنم!اما اینا یه جور درست کردن که هیچ جوره امکان باز کردن پوکه و استفاده مجدد ازشو نداره!منم یه جاشو شکوندم تا تونستم بازش کنم تا دوباره ازش استفاده کنم

در هر صورت به نظرم محصولات شیگلم نه همشون اکثرا فقط اسم در کردن و موضوع دیگه ای که هست اینه که من فکر میکردم شیگلم آمریکایی آلمانی چیزیه که انقد گرونه اما در کمال تعجب دیدم محصول مشارکتیه چین و سنگاپوره:///////

#بیشعوری_ ممنوع  

رژ های که قوطی گرد دارن رو اب میکنی؟ 

لیپ بالم دافی صورتی حتما بخر 

دلایل مجرد بودن خیلی زیاد میتونه باشه ، اون احمقی که میگه دختر مجرد بی عرضه ست نتونسته پسر تور کنه و با نیش و کنایه میگه ترشیده ، باید بدونه یه دختر دلایل قانع کننده ای برای ازدواج نکردن تو این شرایط داره ،یکی اینکه اگه شوهرت خیانت کنه قانونا حق بهش داده شده که بگه صیغه کرده ، دوما تنها چیزی که زن در ازای بخشیدن حقوقش بدست میاره مثلا قرار بوده مهریه باشه ، مهریه ای که پنج درصد زنها تونستن بگیرن و خیلی دلایل دیگه ، اینکه مردا پرنسس شدن و نمیتونن نیاز عاطفی یه زن رو برطرف کنن و ... پس قبل از اینکه دهن کثیفتون رو باز کنید فکر کنید 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

رژ های که قوطی گرد دارن رو اب میکنی؟ لیپ بالم دافی صورتی حتما بخر

ببخشید گلم منظورتو از جمله اولت متوجه نشدم

من کلا هر کدوم از رژام که پوکه دارن رو وقتی تموم میشن خوب می‌شورم بعد چند تا رژم که ظاهرشون خراب شدن یا رنگشون رو به تنهایی دوست ندارم باهم قاطی میکنم میریزم توی یه پوکه جدید،بهشم روغن نارگیلو،وازیلینو گلیسیرین اضافه میکنم خیلی خوب میشه

#بیشعوری_ ممنوع  

ببخشید گلم منظورتو از جمله اولت متوجه نشدممن کلا هر کدوم از رژام که پوکه دارن رو وقتی تموم میشن خوب ...

اهان گفتم برای چی باید یه رژ اب کنی دوباره بریزی تو پوکه پس رنگ جدید میسازی من یه بنفش دارم با قرمز قاطی کنمسرخابی میشه؟🤪

دلایل مجرد بودن خیلی زیاد میتونه باشه ، اون احمقی که میگه دختر مجرد بی عرضه ست نتونسته پسر تور کنه و با نیش و کنایه میگه ترشیده ، باید بدونه یه دختر دلایل قانع کننده ای برای ازدواج نکردن تو این شرایط داره ،یکی اینکه اگه شوهرت خیانت کنه قانونا حق بهش داده شده که بگه صیغه کرده ، دوما تنها چیزی که زن در ازای بخشیدن حقوقش بدست میاره مثلا قرار بوده مهریه باشه ، مهریه ای که پنج درصد زنها تونستن بگیرن و خیلی دلایل دیگه ، اینکه مردا پرنسس شدن و نمیتونن نیاز عاطفی یه زن رو برطرف کنن و ... پس قبل از اینکه دهن کثیفتون رو باز کنید فکر کنید 

اهان گفتم برای چی باید یه رژ اب کنی دوباره بریزی تو پوکه پس رنگ جدید میسازی من یه بنفش دارم با قرمز ...

رفتم تو چت جی پی تی زدم ایمو آورد خواهر:ترکیب رژ قرمز با بنفش، بسته به مقدار هر رنگ، رنگ‌های مختلفی ایجاد می‌کنه. اگه مقدار قرمز بیشتر باشه، رنگی شبیه به آلبالویی تیره یا زرشکی به دست میاد. اگه مقدار بنفش بیشتر باشه، رنگی شبیه به ارغوانی تیره یا بنفش مایل به قرمز خواهید داشت

#بیشعوری_ ممنوع  

اوا مرسی 💜