2777
2789
عنوان

دوستان با همچین خواستگاری ازدواج میکنین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1387 بازدید | 89 پست
اره همیه پسرا همینن بچه ها کسی که متولد۱۹۹۰باشه به تاریخ ما چیندمه؟؟

میشه ۶۷ یا ۶۸ 

خدایاهر گاه دلم رفت تا محبت کسی را بگیرد تو او را خراب کردی ..خدایا به هر که وهرچه دل بستم تو دلم را شکستی..عشق هر کسی را در دل گرفتم تو قرار از من گرفتی.. 🖤 

بچه ها دختر33 ساله باپسر42 ساله شما اگه بودین قبول میکردین ؟؟؟خواستگاری سنتی هس و پسر و ندیدم

من در کل از منفی 1 تا مثبت 10 مشکلی ندارم

بستگی به خودت داره و بقیه شرایطش

صلوات میفرستین برام؟   دمتون گرم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۶۹ یا ۶۸ . هردوش میتونه باشه

خدایا شکرت بخاطر همه چیزایی که داریم و حواسمون نیست... میشه از خدا بخواین حاجت دلمو بده ؟ خیییلی ساله میخوامش... ❤❤
بچه ها دختر33 ساله باپسر42 ساله شما اگه بودین قبول میکردین ؟؟؟خواستگاری سنتی هس و پسر و ندیدم

نه اختلاف سنیتون خیلی زیاده

خدایا شکررررررررررررررررررررررررررررت🫶🏻🤍♥️🤍♥️🤍♥️🤍🫶🏻

از ان نترس ک هیاهوی دارد از ان بترس ک سر ب زیر دارد

عمو تهرونمون دیگ شیری شدع دلم ع مردم شیری پرع رفتارشون همع شیری طورع یکی میخاد اعصابمو شیری کنع انها ب من خندیدن چون متفاوت بودم من ب انها خندیدم چون همع مث هم بودن                            من حقیقتا رو میگم ب من چ حقیقتا تو جامع فحشع  تنهایی عشقع وقتی خودمو دارم بقیع رو میخام چیکار?  بعضی چیزا از بیرون سفیدع از درون سیا                    بعضیا يه جوري اصرار دارن که بايد بچشون پسر بشه، انگار سلسله‌ی پادشاهيش بدون پسر منقرض ميشه   

۶۸

تیکر آزمونمه🙂لطفا برای موفقیتم یه صلوات بفرستید❤ دنیای آرزوهام تو چشمای هیز تو نیست😎

ینی دخترخالت اینچیزا به گوشش نخورده

میگه من خودمم شاید برم تو این پیجا ولی این پسره یا انقدر احمقه که فالو کرده

یا انقدر بی حیا وبی چشم و رو هست نمیگه زشته 

اصلا انقدر از ادمها دروغ دیدیم یکی کارش درست (پنهان کار نیست)بهش شک کردید خخخخ.

اصلا قضیه مهمی نیست اصلاااااا.

شرایطش خوبه بله حتما

سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم  اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱
هنوز ازدواج نکرده دچار مشکلات زناشویی شده؟!😂😂

وااای😂😂😂😂😂😂

تیکر آزمونمه🙂لطفا برای موفقیتم یه صلوات بفرستید❤ دنیای آرزوهام تو چشمای هیز تو نیست😎