2777
2789
عنوان

بچه ها بیااااااااااااایید

92 بازدید | 17 پست

من اومدم مقصرم همسرم بودش که فهمیدم مشروب خوردی چند تایپیک قبل توضیح دادم حالا سه روز بود خونه بابام بودم  زنگ زد فقط دو بار منم جواب ندادم یه ساعت پیش ، پیش دوستش بودم گفت شنیدم کرونا گرفته شوهرت 

هیچی من نگرانش شدم اخه ناراحتی قلبی داره 

الان دیدم زنگ زد شوهرم جواب دادم گفت چرا ج نمیدی.معلومه کجایی گفتم بگو چیه گفتش تست کرونام مثبت شده فعلا نیا خونه منم هیچی نگفتم خدافظی کرد 

عکس العملم چی باشه  نگرانشم   قرار بود نرم خونه تا بیاد سنگامو باش وا بکنم یعنی تا دو هفته دیگه خونه پدرم بمونم؟دق میکنم اخه  چیکار کنم بچه ها

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید دورغ میگه 😶

❣❣دوتا مرد تو زندگیمه که از هرچیزی برام ارزشمندترن❣❣شوهری که نیمه زندگیم را کامل کرد 💑و پسری که تمام زندگیمه👨‍👩‍👦 دوستتون دارم جلتنمن های عزیزم😎👑🤍گرپدرتاج سراست👨‍💼 سلطان غم ها مادرست🧕 مادرشوهر و پدرشوهرمم رو خیلی دوست دارم🥰خدایا تو دلیم رو به تو سپردم👶🤍🦋🤍🦋🤍🦋🤍🦋🤍 امام رضا عاااشقتم💚💚
عزیزم همسرم قبلا اعتیاد داشت سیگاری بود رفیق بازم بود دیگه به تهش رسید که اومدم

آهاااا اگه اینطوره یه جورایی خوب کاری کردی شاید قهر نمیکردی دیگه فک می‌کرد هیچی نمیگی باز بر میشگ سر جای اولش

همه یکی تایپک عکس تگشون میکنه یکیم نداریم مارو تگ کنه😕هعی لوله گاز😐🔪
نه راست گفته اخه صداش بالا نمیومد پیش دوستش بودم که زنگ زد بهش گفت چطوری گفت بیمارستان بستریم

خوب اگه دلت نمیاد برو با ماسک و ..... ببینشد😐😐😐😐😐😐😐😐

❣❣دوتا مرد تو زندگیمه که از هرچیزی برام ارزشمندترن❣❣شوهری که نیمه زندگیم را کامل کرد 💑و پسری که تمام زندگیمه👨‍👩‍👦 دوستتون دارم جلتنمن های عزیزم😎👑🤍گرپدرتاج سراست👨‍💼 سلطان غم ها مادرست🧕 مادرشوهر و پدرشوهرمم رو خیلی دوست دارم🥰خدایا تو دلیم رو به تو سپردم👶🤍🦋🤍🦋🤍🦋🤍🦋🤍 امام رضا عاااشقتم💚💚

برگردعزیزم گناه داره من قهربودم شوهرم لب مرگ رسیده بودوبرگشته داشتم دق میکردم اگه میشدبرمیگشتم امانمیشدبعداون اتفاق هم یجورایی سبب شداشتی کنیم بروپیشش تابعدهاپشیمون نشی من کروناگرفتم شوهرم پیشم موندبا اینکه خانوادش گفتن نمون پیش زنت 

نه راست گفته اخه صداش بالا نمیومد پیش دوستش بودم که زنگ زد بهش گفت چطوری گفت بیمارستان بستریم

پس اگه اینطوره فعلاکوتاه بیابروبهش سربزن باماسک ورعایت بهداشت هروقت خوب شددرمورداصل قضیه بشینین صحبت کنین فعلابذارمریضیش برطرف بشه باتوجه به اینکه گفتی مشکل قلبی هم داره