بچم ۳ سالشه یعنی یه ماهی هست که پیرمون کرده فقط به همه دستور میده ب منو باباش میگه فلان کارو کنید اگه یه چیزی بخاد نخریم یا یه چیو بهونه کنه یه ساعت بیشتر گریه میکنه و پا میکوبه بخدا بریدیم با اینکه اینهمه هواشو داریم کم نمیزاریم براش ،الان پسر عموش جلو در بود گفت چرا نمیاد بالا پیش من یه ساعت بیشتره داره جیغ میزنه گریه میکنه خستم کرده بخدا
😭باباییم دیگه فوت کرد دارم دق میکنم خدایا😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭بابای مهربونو مظلومم دورت بگردم الهی ،بابابخدا میام پیشت ،دارم دق میکنم خدا زندگی بدون بابامونمیخام من😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
برو پیشش بشین بقلش کن اروم سرشو ناز کن بهش با محبت بگو که گریه نکن و باهاش صحبت کن تا یکم اروم شه بعدش بهش بگو برو بـا پسر عموت بازی کن و اگه ادامه پیدا کرد حتما روانشناس ببرش عزیزم
دلتنگ چهره ای هستم که نمیدانم خاک با او چه کرده است .......