2777
2789
عنوان

علایم سقط

118 بازدید | 14 پست

بچه ها من باردارم سه ماه درد شدید داشتم کار خاصی هم نمیکردم داشتم لباس اتو میکردم دچاردرد شدم حس کردم خیسم رفتم دستمال کاغذی گذاشتم چک کردم اول خون مشکی بود بعد خون روشن روشن مایل به صورتی درد پریودی دارم زیر دلم گرفته شیاف پروژسترون۴۰۰ واژینالی گذاشتم یکمم شکمم ضربان میزنه کسی ام خونه نیست برم دکتر بنظرتون برم بیمارستان خونریزی کامل نیست چند قطره لک دارم ولی درد شدیدی زیر دلم داره کسی تجربه داره کمکم کنه هیچکس نیست که کمکم کنه برم الان دکتر به شوهرمم دسترسی ندارم الان

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فعلا همون شیافت و استراحت... و حتما برو اورژانس ی بیمارستان زنان و زایمان اگه به دکترت دسترسی نداری... ی سونو اورژانسی میدی میفهمی در چه حاله نی نی... انشاالله که حالش خوبه... 

فقط 7 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تربیت نااهل را چون گردکان بر گنبد است...
حتما الان برو بلوک زایمان بیمارستان دکتر کشیک دارن حتما معاینت کنه انشالله خیره

مرسی پس اگر حرکت کنم خطر نداره؟ گفتم شاید تکون نخورم ثابت بخوابم قطع شه

مرسی پس اگر حرکت کنم خطر نداره؟ گفتم شاید تکون نخورم ثابت بخوابم قطع شه

خیلی آروم و با احتیاط برو عقب ماشین بخواب تو خونه هم موقع خواب زیر پات بالش بزار پات بیاد بالا

زندگی ذره ی کاهیست که کوهش کردیم