2777
2789

سلام به کمکتون احتیاج دارم 

من خیلی آدم استرسی هستم رفتم دکتر بهم قرص داد ولی متاسفانه قرص ها فقط عوارضش نصیبم شد مگس پران چشم گرفتم و ریزش مو و ...

نمیدونم دیگه چیکار کنم با مشاوره هم صحبت کردم ولی متاسفانه زیاد فایده نداشته 

الَّذِينَ آمَنُوا وَتَطْمَئِنُّ قُلُوبُهُمْ بِذِكْرِ اللَّهِ ۗ أَلَا بِذِكْرِ اللَّهِ تَطْمَئِنُّ الْقُلُوبُ

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قرص باید همراه با روان درمانی باشه یعنی همون مشاوره تا رفتار مغزی اصلاح بشه یعنی شیوه ای که مغزتون باهاش مسایل رو استدلال میکنه اصلاح باید بشه .قرص تنها خیلی کمک نمیکنه 

این مشکل رو فقط خودت می تونی حل کنی هیچ کس واقعا نمی تونه بهت کمک کنه ...مدام سرت رو گرم یه کاری کن ...اونقدر در طول روز کار کن و فعالیت داشته باش که شبها زود خوابت ببره ...بیشتر فیلم های شاد نگاه کنی ...هر روز ورزش کن و مدیتیشن کار کن ..غذاهای سرد هم کمتر بخور

من خودم و  دخترم اضطراب داریم...راهکاری جز دکتر و مشاوره نداره...

مهدی جونم من دوشب قبل از رفتنت برات کلید ساختم با جا کلیدی قلب که دیگه پشت در نمونی وقتی من و آدلیا نیستیم تورو خدا فقط یه بار کاش از این کلید استفاده میکردی 😭مهدی یادته تولدت سال ۹۱ دم دانشگاهت بادکنک باد میکردم ماشینت رو تزیین کردم همه فکر میکردن خل شدم .مهدی جونم آدلیا دلش هوات رو کرده بیا و بهش بگو خدا اجازه داده دوباره بیای پیشمون و شبای سه نفره مون تا ابد تکرار بشه بیا تورو خدا😭😭

نسخه خیراندیش

https://www.google.com/amp/s/www.aparat.com/v/hArOQ/%D9%BE%D8%B1%D9%88%D9%81%D8%B3%D9%88%D8%B1_%D8%AD%D8%B3%DB%8C%D9%86_%D8%AE%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D9%86%D8%AF%DB%8C%D8%B4_%D8%A8%D8%A7_%D9%85%D9%88%D8%B6%D9%88%D8%B9_%26quot%3B%D8%AF%D8%B1%D9%85%D8%A7%D9%86_%D8%AD%D9%85%D9%84%D9%87_%D8%A7%D8%B6%D8%B7%D8%B1%D8%A7%D8%A8_%28%D9%BE%D8%A7%D9%86%DB%8C%DA%A9%29_%D9%88?amp

من استرس شدید دارم که باعث شده شبا بجای خواب فکر کنم و راه برم رفتم دکتر بهم قرص داد ولی درمان نشد نمیدونم باید چیکار کرد در همین حد میدونم که باید خودتو سرگرم یه چیزی کنی که فکر نکنی و استرسی نشی

گیاهی بهتره حداقل عوارض نداره بیدمشک بهارنارنج گلاب من که اینارو میخورم قرص صدتاعوارض داره خودتم باید کمک کنی به خودت برس آرایش لباس خوشگل بپوش پیاده روی کن

این مشکل رو فقط خودت می تونی حل کنی هیچ کس واقعا نمی تونه بهت کمک کنه ...مدام سرت رو گرم یه کاری کن ...

اینا موثره ولی بدون دکتر و درمان بی فایده اس..اضطراب یه بیماریه

مهدی جونم من دوشب قبل از رفتنت برات کلید ساختم با جا کلیدی قلب که دیگه پشت در نمونی وقتی من و آدلیا نیستیم تورو خدا فقط یه بار کاش از این کلید استفاده میکردی 😭مهدی یادته تولدت سال ۹۱ دم دانشگاهت بادکنک باد میکردم ماشینت رو تزیین کردم همه فکر میکردن خل شدم .مهدی جونم آدلیا دلش هوات رو کرده بیا و بهش بگو خدا اجازه داده دوباره بیای پیشمون و شبای سه نفره مون تا ابد تکرار بشه بیا تورو خدا😭😭