دوست عزیز،من برای تعبیر خواب کتاب جامع و کاملی را به شما معرفی میکنم که به نظرم خیلی بهتر از سرچ در گوگل و پرسیدن از این و آن و...است.کتاب فرهنگ جامع تعبیر خواب،تالیف:هانس کورت،ترجمه: محمد علی شجاعی تهران،انتشارات تهران،چندین بار طی بیست سال گذشته این کتاب چاپ شده و فکر کنم اگر ساکن تهران هستید بتوانید از طریق کتاب یاب و ایسام و ... آن را پیدا کنید.ضمنا شما همان فردی نیستید که یکی دو روز قبل از بنده سوالی پرسیدید؟چون آن تاپیک قفل شد نتوانستم تا جواب شما را بدهم.
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ممنون عزیزم خیر تهرانی نیستم میتونم سرچ کنم تو اینترنت؟؟؟ من تازه عضو نی نی سایت شدم اون کسی که میگ ...
ببخشید عزیزم،چون نام شما شبیه نام یکی دیگر از کابران سایت بود،من فکرکردم که ایشان با نام کاربری جدید که نزدیک به نام قبلیشان است وارد سایت شده اند.چون فکر کنم بعضی از افراد با چند نام کاربری در سایت هستند.بله،من آن کتاب را خواندم و همانطور که قبلا عرض کردم بسیار کتاب خوبی است. تعبیر خواب شما و به طور کلی خواب البته به طور دقیق و علمی ،به خیلی عوامل بستگی دارد و به همین سادگی نیست.مثلا در بخش اول همین کتاب دقیقا توضیح داده که تعبیر خواب به همه این موارد بستگی دارد:زمان تقریبی خواب (پس از مدت کوتاهی به خواب رفتن ،اواسط شب ،کمی قبل از بیدارشدن در صبح و...)،جزییات(اشخاص مشاهده شده در خواب،وسایل و...)،مواد غذایی(غذاهای خورده شده در شب قبل و...)،آیا مشابه این خواب را قبلا خواب بیننده دیده است(اگر دیده چه تغییراتی نسبت به این بار داشته و...)بنابراین من باز هم به شما پیشنهاد مطالعه این کتاب را میدهم و چون فرمودید که تهران نیستید کمی بدست آوردن آن برایتان سخت است.ولی مطمین باشید که از مطالعه آن پشیمان نمیشوید.