2777
2789
عنوان

دختر همسایمون عراق گم شد

334 بازدید | 23 پست

زنش و دخترش اربعین چند سال پیش میرن کربلا دخترش گم میشه کربلا اون موقع دختره ۱۹ سالش بوده 

الان ۳۳ سالشه تازه امسال خانوادش و پیدا کرد انقدر گریه میکردن خانوادش قیامتی بود 

دختره رو یه خانواده عراقی پیدا میکنن ازش نگهداری میکنن این همه مدت وضعشون خوبه یه پسر داشتن الانم با دختره ازدواج کرده 

مگه میشه همچین چیزی اصلا؟ یعنی دختر نتونسته خانوادش و این همه مدت پیدا کنه ؟ ازدواجش حلال واقعا؟ مگه بدون اجازه پدر و مادرم میشه ازدواج کرد

خواهشا هی نیاییین بگین دروغ و فیک و.... عین واقعیت اگه میدونی غیر این نیا

و شد آنچه باید می شد♥️🥹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

احتمالا دختره خودش خواسته بمونه ازدواج کنه یا قایمش کردن وگرنه مگه میشه دختر به اون بزرگی بچه که نیست ندونه خانوادش کین کجان اسمشون چیه😂

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

دختر ۱۹ ساله مگه گم میشه؟!

مگه ۴ ساله بوده !!

خودش نخواسته برگرده

چقدر بیشعور و بی احساس بوده از نظر من

🚫⛔️سلام نینی یار عزیز. من کامنت و تاپیک میزنم هشدار میده که به زودی منتشر میشود . خواهشا برام درست کنید. چند بارم گفتم.. @niniyar

اصلا قابل باور نبوده مگه میشه نتونه خانوادشو پیدا کنه 

👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️