2777
2789

یه پرنده یاکریم اومده تو لوله ابگرمکن ما لونه ساخته. نمیدونیم چیکارش کنیم. اگه تخم گذاری کنه که تخم هاش میمیرن از طرفی هم میترسم گاز CO برگرده تو خونمون خفه شیم😥

چیکار کنیم ب نظرتون 

شوهرم میگه گناه داره بذار یه ماه بمونه ما آب تو قابلمه گرم میکنیم میریم حموم، ابگرمکن استفاده نمیکنیم🙄🤐(خیلی دلرحمه واسه حیوونا) 

اگـه بشـه چــی میشــــه  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه لونه ی جای دیگه براش بسازین/ ما هم ی بار همینکاره کردیم..

دخترم =(🚬 م‍‌ب‍‌ت‍‌ل‍‌اب‍‌ح‌ه‍‌ی‍‌پ‍‌وف‍‌رن‍‌ی‍‌ا.ir   🥀─━─•⊰ از بلندای نگاه تو فقط پروازه و پرواز و پرواز~نه محضر لازمه نه حلقه خب~اما تویی محرم تویی همدم تویی همراز💔 ⊱•─━─     

هم واسه پرنده ها خطر داره هم واسه شما! 

سعی کنید اگه تخم دارن آسیبی به تخماشون نزنید 

براشون کنار همون لوله یه لونه بسازید که جاشونم گرم باشه

کتاب معشوق من است🌼 من هم مجردم هم متاهل.لیسانس روانشناسی دارم و در حال حاظر حقوق می خونم..سی سالمه و دختری هجده ساله دارم.🌻.  بعداز هر شکست از جات بلند میشی، و ادامه میدی؟ پس قهرمان داستان خودتی.💛

نه خطرناکه، گاز برمیگرده تو خونه، لونش بلند کنه بزاره یه جا دیگه پشت بوم

مدرس دانشگاه، مدرس تخصصی دوره های آموزشی. مدرس نرم افزار اکسل مقدماتی تا پیشرفته، msp. Spss . کارمند پتروشیمی
😐😐😐😐 جدی شوهرت این حرف رو زد؟

واقعا اره. میدونم باورش سخته ولی مدلش اینه. برای مورچه های خونمونم غذا میریزه میگه گناه دارن🙄🙄

اگـه بشـه چــی میشــــه  
واقعا اره. میدونم باورش سخته ولی مدلش اینه. برای مورچه های خونمونم غذا میریزه میگه گناه دارن🙄🙄

آخی چ دل رحم خدا نگه داره برات

میشه واسه سلامتی تو دلیم ی صلوات بفرستین؟ 🙂⁦♥️⁩
عزیزم حق با شوهرته ولی خوب نمی‌تونید بردارید بزارید یه جای دیگه 

اصلا جا نداریم پنجرمون هم اصلا لبه نداره که واسشون لونه بسازیم. موندیم چیکار کنیم

اگـه بشـه چــی میشــــه  
ای چقد خوب خدا ببین به ثواب این کاراش براش چیکار که نمیکنه 

باور کن فقط از دور قشنگه وگرنه ما سر همین مورچه ها کلی دعوا کردیم. شوهرم میگه اینا هم حیوون خونگی ما هستن😂

واسشون شکر میریزه هی تولید مثل کنن.یه بار وقتی خونه نبود من همشونو تار و مار زدم وقتی اومد دید نیستن تا دوساعت تو قیافه بود

اگـه بشـه چــی میشــــه