2777
2789

سلام دوستان ... اگر تنبلی تخمدان دارید بیاید به این گروه تلگرام  که دور هم باشیم و از تجربیات همدیگه استفاده کنیم ! 

بریم ببینیم شروع این کار چجوریه و گروه و دوستان میتونیم مفید باشیم  و توکل کنیم ب خود خدا ..

لینکش 

https://t.me/joinchat/GpKWVubscFIzNDlk

خداجون ! میشه یه فرزند سالم هدیه بدی بهم؟ خیلی تنهام خدا

چرا لینک ابی نیست؟

کاربر۹۶،لطفا واسه حاجتم یه صلوات بفرست💋،،.من یه شیرازیم و بهش افتخار میکنم، اگه مخالف نظرمی ریپلای نکن،اینجا تبادل نظره نظرها متفاوت. وقتی از تاپیک عکس رفتم و شما لایکم میکنید دلم میخواد بغلتون کنم، من یک فمنیسم هستم و مخالف سر سخت زن ستیزها. 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی بلد نیستم.. اما اگه روش کلیک کنی و کپیش کنی تو تلگرام.. باز میشه

مرسی عزیزم 

کاربر۹۶،لطفا واسه حاجتم یه صلوات بفرست💋،،.من یه شیرازیم و بهش افتخار میکنم، اگه مخالف نظرمی ریپلای نکن،اینجا تبادل نظره نظرها متفاوت. وقتی از تاپیک عکس رفتم و شما لایکم میکنید دلم میخواد بغلتون کنم، من یک فمنیسم هستم و مخالف سر سخت زن ستیزها. 

میشه  منم دعوت کنین من تلگرامم جوری ک کپی ک میکنمو باز نمیکنه منم تنبلی دارم

ربِّي لا إلـهَ إلا انت خلقتني وانا عبدك وانا على عهدِكَ ووعدك ما استطعت ، اعوذُ بك من شرِّ ما صنعت ابوءُ لك بنعمتك علي وابوءُ بذنبي فاغفر لي فإنهُ لا يغفرُ الذنوب َإلا إنت♥️
میشه  منم دعوت کنین من تلگرامم جوری ک کپی ک میکنمو باز نمیکنه منم تنبلی دارم

آیدی داری توی تل؟ بفرس برام تو خصوصی 

خداجون ! میشه یه فرزند سالم هدیه بدی بهم؟ خیلی تنهام خدا
آیدی داری توی تل؟ بفرس برام تو خصوصی 

باشه

ربِّي لا إلـهَ إلا انت خلقتني وانا عبدك وانا على عهدِكَ ووعدك ما استطعت ، اعوذُ بك من شرِّ ما صنعت ابوءُ لك بنعمتك علي وابوءُ بذنبي فاغفر لي فإنهُ لا يغفرُ الذنوب َإلا إنت♥️