2777
2789

من یه پیر دارم که تیر میشه دوسالش

یه چند باری مریض شد سرماخوردگی و یخ تب ویروسی بقیه تباشم که برای واکسنش بود

ولی تازگیا مرتب دلشوره اینو دارم که مریض نشه یا مرتب چکش میکنم تب نداشته باشه

نمیدونم چرا انقدر استرسی شدم

شما هم تو بچه بزرگ کردن انقدر استرس داشتین

با هر تب و بالا پایین شدنش جونم در میاد

چیکار کنم اروم باشم

من مث تو بودم ایقد ک پسرمو دوس داشتم همش میترسیدم ی چیش بشه باورت میشه از استرس مریض شدم ورم معدع و عصب معده ام داغون شده چن ماه تو ای بیمارستان و‌اون بیمارستان ک نمیتونسم‌هیچی بخورمممم

من خیلی ریلکس بودم غیر از یه بار که خیلی بدحور تب کرد خودمم مریض بودم و استرسش رو داشتم بقیه مواقع نه. حتی واکسن میزد دارومیدادم پیشش میخوابیدم. کلا استرسی نیستم تو چیزی

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خیلی ریلکس بودم غیر از یه بار که خیلی بدحور تب کرد خودمم مریض بودم و استرسش رو داشتم بقیه مواقع ن ...

خوب چجوری میشه به منم راهکار بدین

بچتون مریض میشد نمیترسیدین

خوب چجوری میشه به منم راهکار بدین بچتون مریض میشد نمیترسیدین

نه اصلا. پارسال سه شبانه روز تو تب بود. اما من دکتر بردم دارو میدادم و توکل کردم بخدا

همه بچه ها مریض میشن نگرانی و ترس نداره که.

مثلا تو پارک بخوره زمین شیون نمیکنم خب بچه با زمین خوردن بزرگ میشه دیگه

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

تمام سعیمو میکنم ولی چندوقتی مخصوصا سر کرونا خیلی حساس شدم 

هیچی نیس و نترس گلم همه مادرا نگرانی ها رو‌دارن من الان دارم ب اون موقع خودم میخندم ک ایطور خودمو مریض کردم با استرس....ای نشونه دوس داشتن بیش از حده...هیچ استرس نگیرت گلم

نه اصلا. پارسال سه شبانه روز تو تب بود. اما من دکتر بردم دارو میدادم و توکل کردم بخدا همه بچه ها مر ...

افرین به شما 

خیلی خوبه هول نمیکنین میتونین اوضاع کنترل کنین

ولی من یکم ضعف دارم مثلا بچم سرما میخوره کل خانواده بیشتر نگران منن تا بچه

از کرونا چی واسه خودتونو بچه نمیترسین؟به اون موضوع نگاهتون چجوریع؟

هیچی نیس و نترس گلم همه مادرا نگرانی ها رو‌دارن من الان دارم ب اون موقع خودم میخندم ک ایطور خودمو مر ...

عزیزمی چقدر شیرین گفتین ممنونم خدا سلامتی بهت بده بالا سر بچت باشی

برای منم دعا کن توکل کردن یاد بگیرم دلم اروم شه