2777
2789
عنوان

حس ششمی قوی بیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 702 بازدید | 141 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اتفاقا ظهر بهم پیام داد معلوم نشد چی بهم گفت یه بار گفت اگر مادرش بذاره ازدواج میکنید خوشبخت میشین ب ...

ای بابا ینی چی، نتونسی کامل صحبت کنی، ینی اشتباه میگه

بمن واسه عشقم هم گرف، گف سفرش خوب پیش میره، امشب از استوریش فهمیدم رفته مسافرت 

ای بابا ینی چی، نتونسی کامل صحبت کنی، ینی اشتباه میگه بمن واسه عشقم هم گرف، گف سفرش خوب پیش میره، ا ...

اصلا درست جوابمو نمیداد صدبار پرسیدم ازش بعد گفت یادم باشه شب بهت بگم طالع یهو تعلیق شد و مسیحا پاک شدن

پسره بد نیست باید باهاش یکم رفت و امد کنی خانوادش خیلی مذهبی ان؟قرعه کسی تو تیر ماه

پسره زیاد میرع مسجد  واسه گشت و این چیزا 😐نرمالن فک نکنم خیلی مذهبی باشن.

اگه رفت سر کار بنظرت فرهنگمون بهم میخوره اگه اومد خواستگاری قبول کنم ؟

این جواب کتابی بود که برات وا کردم زندگیت چشم خورده اسفند دود کن و به خدا توکل کن

تو رو خدا برا منو بگو بابام مریضه بیمارستانه بگو چی میشه خواهش میکنم اسم بابام اکبره مامانش صغری البته اسم شناسنامه ایش اصغره ولی اکبر صداش میزنن

چیزی رو سخت نمیگیرم جز دستاااات 😘😘😘