2777
2789
عنوان

حس ششمی قوی بیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 702 بازدید | 141 پست
چی گفتی بنویس

من و خواهرم کی ازدواج میکنیم؟

زمین کی فروش میره؟

یه صلوات یا حمد مهمونم کنین💚😞🙏انشأالله به چیزی که میخوام برسم😍 و همه چی زودتر حل بشه😞💚😍انشأالله همه حاجت روا بشن و همه گرفتاری ها حل بشه💚🙏 اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💚😍 برای شهیدان سید مجتبی علمدار شهید سید احمد پلارک سید رضا حسینی شهید ابراهیم هادی شهید تورجی زاده شهید علیرضا کریمی و تمام شهدا صلوات بفرستین برای 14 معصوم برای محمد و آل محمد برای نرجس خاتون و سلامتی آقا امام زمان صلوات🙏💚😍اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام چطوری مهسا تعلیق شده مث اینکه  پیام‌های تو خصوصیم هم پریده نتونسی پیداش کنی

اتفاقا ظهر بهم پیام داد معلوم نشد چی بهم گفت یه بار گفت اگر مادرش بذاره ازدواج میکنید خوشبخت میشین بعد چندتا پیام بعدش گفت توو فکر خیانته بهت حرفاش جور در نمیومد

صلاح نمیبینم با دشمنانت درگیر شوی. در موقعیتی نیستی که همه امور به نفع تو تمام شود. پس در این زمان ب ...

میشه برای منو بگین

من و خواهرم کی ازدواج میکنیم؟

زمین کی فروش میره؟

یه صلوات یا حمد مهمونم کنین💚😞🙏انشأالله به چیزی که میخوام برسم😍 و همه چی زودتر حل بشه😞💚😍انشأالله همه حاجت روا بشن و همه گرفتاری ها حل بشه💚🙏 اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💚😍 برای شهیدان سید مجتبی علمدار شهید سید احمد پلارک سید رضا حسینی شهید ابراهیم هادی شهید تورجی زاده شهید علیرضا کریمی و تمام شهدا صلوات بفرستین برای 14 معصوم برای محمد و آل محمد برای نرجس خاتون و سلامتی آقا امام زمان صلوات🙏💚😍اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
من چی

تو خیلی خون گرمی دلت پاکه برای همه خوب میخوای زود عصبانی میشی و زودم اروم میشی سریع گریه میکنی و خیلی حسود داری ولی همیشه بهت حسودی میکنن زندگی خوبی داری و یه شخصی خیلی حمایتت میکنه

فقط 24 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تو خیلی خون گرمی دلت پاکه برای همه خوب میخوای زود عصبانی میشی و زودم اروم میشی سریع گریه میکنی و خیل ...

عزیزم منم میگی

عشقم برمیگرده؟

برای آرامش و خوشبختی خونواده م یه صلوات به حضرت مهدی هدیه میکنی😘
با هم ازدواج میکنیم ؟بدرد میخوره پسره 😐؟ و اینکه اسممون در میاد قرعه کشی ؟

پسره بد نیست باید باهاش یکم رفت و امد کنی خانوادش خیلی مذهبی ان؟قرعه کسی تو تیر ماه

فقط 24 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نام مادر و برام بفرست انشالله صبح

فاطمه مادر معصومه

ازدواجمو بگو

إِنَّمَا أَمْرُهُ إِذَا أَرَادَ شَيْئًا أَنْ يَقُولَ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ ❤️.       چون به چيزى اراده فرمايد بى ‏درنگ موجود مى شود 💗