2821
2789
عنوان

کرم‌دور چشمم خوب

76 بازدید | 14 پست

خانوما من ۱۷ سالمه دور چشام سیاه شده ینی بوده ولی الان بیشتره شایدم من حساس تر شدم چروکم افتاده کرم چی خوبه قیمتشم بگین لودورا خوبه؟ 

پوستمم در کل چربه

لطفا لایکم نکنین لایکم نکنین  لایکم نکنین  لایکم نکنین ریپم کنین خوشحال شم🥰🥰 

وای منم سنم کمه ولی دور چشمام سیاه شده و چروک افتاده 🥲🥲 به نظرم لدورا زیاد جالب نیس مامانم ضد افتابش رو داره خیلی مزخرفه

Lifemusician،ابجی هروقت اومدی بهم پیام بده خیلی دلم برات تنگ شده 😊فکر نمیکردم انقد یهویی منو بزاری و بری ، ان شالله هرجا هستی سالم و شاد باشی 🥰

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

لایک لدفا

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست انقدر سیر بخند که غم از رو برود😐😐😐در حال کاهش وزن هستم تا برسم به وزن هدفم یعنی ۷۵ تو هم برام دعا کن 🙏🙏🙏🙏🙏هر چقدر هم سخت باشه واسه خدا کاری نداره خدایا به خودت سپردمش 🤲🤲🤲🤲🤲🤲همسرم اگه عشقت کورم کنه مهم نیست حس بودنت قشنگ تر از دیدن دنیاست حالا که زحمت کشیدی این همه نوشته رو خوندی واسه سلامتی و عاقبت بخیری و خوب موندن زندگی ام یدونه صلوات بفرست منم دعات میکنم😘😘😘😘😘😘😘😘
لدورا هیچیش خوب نیس  سرم کافئین اوردینری روی تیرگی موثره ۵۰۰ قیمتش

خخخییییللللیییی گروننه 😪😪😪

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست انقدر سیر بخند که غم از رو برود😐😐😐در حال کاهش وزن هستم تا برسم به وزن هدفم یعنی ۷۵ تو هم برام دعا کن 🙏🙏🙏🙏🙏هر چقدر هم سخت باشه واسه خدا کاری نداره خدایا به خودت سپردمش 🤲🤲🤲🤲🤲🤲همسرم اگه عشقت کورم کنه مهم نیست حس بودنت قشنگ تر از دیدن دنیاست حالا که زحمت کشیدی این همه نوشته رو خوندی واسه سلامتی و عاقبت بخیری و خوب موندن زندگی ام یدونه صلوات بفرست منم دعات میکنم😘😘😘😘😘😘😘😘
چیزای خوب و موثر گرونن خواهر 😁🥴

اخه ۵۰۰ تومن خواهر اونم با این وضعیت اقتصادی که اگه به خوردو خوراکمون پولمون برسه هنر کردیم 

وای منم سنم کمه ولی دور چشمام سیاه شده و چروک افتاده 🥲🥲 به نظرم لدورا زیاد جالب نیس مامانم ضد افتا ...

من صابون و دورچشم و دستمال پد و نوارشو فروختم والا بخدا مشتریام راضی ین

الهی و ربی من لی غیرک
اخه ۵۰۰ تومن خواهر اونم با این وضعیت اقتصادی که اگه به خوردو خوراکمون پولمون برسه هنر کردیم 

دیگه بستگی به اولویت داره من خودم به این چیزا اهمیت میدم از همه چیم حاضرم بزنم به پوستم برسم 

میخواستم بگیرم ی سرچ زدم ۹۰ درصد ناراضی بودن یا گفتن هیچ نتیجه ای نگرفتن یا بدتر پوستشون دچار مشکل ش ...

تعجب کردم از نظرتون دوست عزیز...مطمعنأ لازمه تحقیقات تونو کامل کنید عزیزم ..از قول کسی نمیگم خودم هم مصرف کننده م

الهی و ربی من لی غیرک
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز