سلام خانما من ازواژنم عفونت زرد رنگ میادکه بخیه هاموعفونتی کرده گاهی وقتا بدبوهستن چرک خشکن ام خوبشون نکرده بنظرتون میتونم از پمادکلوتریمازول استفاده کنم تاخوب بشه کسی استفاده کرده ۲۰روز اززایمانم میگزره طریقه استفاده شو میشه بگین دکترم این پمادو نداده ولی از نی نی سایتا شنیدم استفاده کردن
بزن دل به دریا که دنیا به خسران عقبانیرزد به دوری ز اولاد زهرا نیرزد واین زندگانی جوانی خوشی های امروزبه افسوس فردا نیرزدبسی پادشاهی کنم درگدایی چو باشم گدای گدایان زهرا چه شب هاکه زهرا دعاکرده تا ما همه شیعه گردیم وبی تاب مولا
تازه بخیه کردی من نمیدونم میتونی یا نه من وقتی بخیرو کشیدم فک کنم از پماد واژینال استفاده کردم هر شب ...
الان ۲۰روزه خیلی عذاب کشیدم بعداز۱۵روز دوباره بخیه زدن دوباره نگاه کردم گوشتام دارن سوراخ میشن ولی نخ سرجاشه نمیدونم عفونته یا بخاطرحساسیت به نخه از واژنمم عفونت میاد پمادم میزنم هیچ تاثیری نداره پمادواژینال منظورت همین کلوتریمازوله ؟؟
بزن دل به دریا که دنیا به خسران عقبانیرزد به دوری ز اولاد زهرا نیرزد واین زندگانی جوانی خوشی های امروزبه افسوس فردا نیرزدبسی پادشاهی کنم درگدایی چو باشم گدای گدایان زهرا چه شب هاکه زهرا دعاکرده تا ما همه شیعه گردیم وبی تاب مولا
انقد نگاه نکن که حساس بشه رو بخیه فشار نیار یطرف بشین من تا چند وقت رو مبل دراز میکشیدم چون نشستن رو زمین فشار وارد میکنه و از توالت فرنگی استفاده میکردم یه پماد که دکتر داد خیلی خوبه فردا اسمش بهت میگم اگه پیداش کنم روزی چند بار میزدم
انقد نگاه نکن که حساس بشه رو بخیه فشار نیار یطرف بشین من تا چند وقت رو مبل دراز میکشیدم چون نشستن رو ...
خیلی مراعات کردم ولی هیچی توتوالت فرنگی میشینم ازترس اینکه بازبشن میترسم
انقد نگاه نکن که حساس بشه رو بخیه فشار نیار یطرف بشین من تا چند وقت رو مبل دراز میکشیدم چون نشستن رو ...
دستت دردنکنه بیست روزه به بچم شیرندادم بخاطر چرک خشکنا کاش زودترخوب شم
دستت دردنکنه بیست روزه به بچم شیرندادم بخاطر چرک خشکنا کاش زودترخوب شم
اصلا پماد و کپسول ضرری تو شیردهی ندارن فقط تو مقدار شیر تاثیر میذارن و میتونی کمکی هم استفاده کنی غصه نخور دکترت فکر میکنم اصلا خوب نیست دکتر خوب بهت اطمینان و آرامش میده من بعد زایمان پیش دکتر نرفتم ولی پیش مامایی رفتم که بهم اطمینان و آرامش داد