2777
2789
عنوان

خوابهای تعبیر شده

488 بازدید | 17 پست

بچه ها هر کی تجربه خواب تعبیر شده یا رویای صادقه داره بنویسه 

من خودم اکثره خوابهام تعبیر میشه چن تاشو تو تاپیکای قبلم نوشتم اگر شما هم این تجربرو دارید بنویسید

میشه برا حاجت دلم یه صلوات بفرستید تمنا میکنم 💟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من اکثر خوابهام تعبیر میشه.

یسری خوابهای تکراری هم دارم.

با اینکه خیلی پرس و جو کردم، اما هیچ وقت علت و تعبیرش رو متوجه نشدم.

خوشـحال و شـاد و خنـدانـم                                       قــدرِ دُنـیــا را مـی دانـم                                                                 💚💜💚                        

امروز صبح داشتم خواب میدیدم دارم واسه داداشم پول کارت ب کارت میکنم همون موقع مامانم بیدارم کرد گفت این شماره کارت داداشتو بگیر با گوشیت پول براش کارت ب کارت کن

گفتم یکم دیرتر بیدارم میکردی تو خواب داشتم همینکارو میکردم😐😂

اگه خواب رو کامل یادتون باشه و توش شک نداشته باشین تعبیر میشه، خاله م چند وقت پیش خواب دید که مادر بزرگم که چند ماهه فوت کرده توی خواب گریه میکنه و هر کاری میکنه به نمیتونه به مادربزرگم نزدیک شه فرادش داییم با وضعیت بدی به خاطر مشکل بدی  بیمارستان بستری شد و هنوزم خوب نشده

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 

مثلا مامانم وسواس داره واسه همین آب زیاد مصرف میکنه دیدم داره مامانم وضو میگیره من وسایلش نگه داشتم یه نفر اومد بهم گفت به این خانم بگو انقدر آب مصرف نکن 

هرجا میرفتم واسه دکتر به بن بست میخور خواب دیدم گفت برو ابن سینا رفتم طب سنتی درست شد

امروز صبح داشتم خواب میدیدم دارم واسه داداشم پول کارت ب کارت میکنم همون موقع مامانم بیدارم کرد گفت ا ...

چه جالب 

من یه بار بعد از ظهر خونه مامانم خواب بودم خواب دیدم همسیشون اومد گفت ببخشی این ۱۰۰ تومنی که از شما گرفته بودم فکر کردم بچه ها اوردن دادن نگو گذاشتن رو میز تلوزیون افتاده پشته میز منم فکر میکردم اوردن دادن داشتم زیرو رو خونرو تمیز میکردم پولو دیدم از بچه ها پرسیدم فهمیدم نیوردن و کلی عذر خواهی کرد همو موقع من بیدار شدم دقیق بعده نیم ساعت از بیداریم همین همسایه با ۱۰۰ تومن پول اومد و تمامه این دیالوگا بین مادرم وهمسایه ردوبدل شد

من هرخوابی ببینم به سرعت تعبیرمیشه

مثلا داداشمو زن داداشم هرموقع دعواشون میشه شب قبلش من خوابشو میبینم به مامانم میگم اینا امروز دعواشون میشه حتی خواب اشتی کردنشونم میبینم همونجوری تعبیر میشه

یا مثلا خواب میبینم مهمون اومده خونمون همون شخص میاد خونمون...

مثلا مامانم وسواس داره واسه همین آب زیاد مصرف میکنه دیدم داره مامانم وضو میگیره من وسایلش نگه داشتم ...

چه خوب چقدر نیاز دارم یه نشونه بگیرم 

من هرخوابی ببینم به سرعت تعبیرمیشه مثلا داداشمو زن داداشم هرموقع دعواشون میشه شب قبلش من خوابشو میب ...

من خودم اکثر فوت دیگران بهم تو خواب الهام میشه