2777
2789
عنوان

کی بفهمم برای ازدواج آمادگی دارم

101 بازدید | 8 پست

سلام . پسرم ، 20 سالمه . به عنوان برادر کوچکتر لطفا راهنمایی کنید

بر خلاف خیلی از اطرافیان فاکتور زمان برام خیلی مهمه و وقتی از دست میره خیلی بهم فشار میاد رو این حساب همیشه هر کاری میخوام بکنم از کمی زودتر شروع میکنم به تحقیق کردن که بعدا وقتم حروم نشه یا نگم کاش فلان روز های زندگیم که داشتم وقتم رو تلف میکردم بجاش تلاش کرده بودم و ... که الان بتونم به هدفم برسم

راستیتش یکی دو ساله دارم فکر میکنم که کی باید ازدواج کنم ، ملاک هام چطور باشه و خلاصه اینکه کلا راجبش فکر میکنم

قبلا فکر میکردم مهمترین عامل پختگیه ولی دیدم هرچی میره جلوتر ادم هی از دیروز پخته تر میشه ، واسه همین گفتم باید ملاک های دیگه ای هم باشه که به اندازه پختگی مهم باشن

حالا ، دختر خانوما و آقایون لطفا بگید که 

0) بهترین شرایط برای ازدواج از هر لحاظ چطور هست ( معنوی  ، جسمی ، اقتصادی ، فرهنگی ، فکری ، تحصیلات و ... ) ( هم در مورد خانم هم آقا )

1) ملاک هاتون چیه ؟ کدوماشون مهمترن؟

3)چه سنی ازدواج بهتره ؟

و از همه مهمتر !! 

3)بعد ازدواج چه موقعیت ها و امتیاز هایی هست که از دست میدم و نمیتونم انجام بدم که تو همین مجردیم انجام بدم ؟

دمتون گرم . به عنوان یه برادر کوچکتر منتظر پیشنهاد ها و تجاربتون هستم 

الان که زوده براتون ولی سعی کنید خودشناسی انجام بدین و فک کنید از زندگی و ازدواج چی میخواین 

وقتی خودت و بشناسی میفهمی چه معیاری برات مهمه 

الانم خیلی برای ازدواج زوده چهار تا کتاب بخون از لحاظ مالی یکم پیشرفت کن بعد

این کاربر طبع طنز خودرا از دست داده و حوصله هیچکس و هیچ چیز را ندارد 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از نظر اقتصادی هروقت یه شغل درست وحسابی داشتی بایه ماشین وبتونی خونه اجاره کنی 

از نظر عقلی هروقت بتونی رابطه بین زنتو با خانوادت وخودت مدیریت کنی

سن مناسب ازدواج برا پسرا سی به بالاست زودتر پشیمون میشی

در ضمن وقتی ازدواج کن که مطمئن باشی میتونی خوشبختش کنی

یک مادر خوب😍دختر ناز من😍❤😙

دوستان توجه کنید فقط الان نمیخوام ازدواج کنم که :دی 

الان میگم چه چیز هایی هست که مثلا در 4 5 سال اینده باید به دست بیارم بعدا برای ازدواج دست و پامو نبنده 

الان که زوده براتون ولی سعی کنید خودشناسی انجام بدین و فک کنید از زندگی و ازدواج چی میخواین  و ...

گفتم خوب ، الان میخوام تو این فاصله چندین ساله تا ازدواج بهترین عملکرد رو داشته باشم

گفتم خوب ، الان میخوام تو این فاصله چندین ساله تا ازدواج بهترین عملکرد رو داشته باشم

بله خوبه اینجوری

این کاربر طبع طنز خودرا از دست داده و حوصله هیچکس و هیچ چیز را ندارد